Η επιστολή των «7» που ταράζει τα νερά στην Ευρωλίγκα!

Αϊ στο διάολο ρε σίχαμα...

 

Με επιστολή οι επτά ομάδες μέτοχοι, που αντιτίθενται στη διοίκηση της Ευρωλίγκα από τον Τζόρντι Μπερτομέου, ζητούν εμμέσως πλη σαφώς, να μην ανανεώσει ο Καταλανός τη θητεία του.

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος έχει βρεθεί απέναντι σε 7 ομάδες μετόχους της Ευρωλίγκα, οι οποίες αποτελούν και την πλειοψηφία.

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ζαλγκίρις, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Εφές και Αρμάνι Μιλάνο αποτελούν τις πιο εμπορικές δυνάμεις της διοργάνωσης και αυτό δεν αμφισβητείται. Σύμφωνα με την στήλη Slam Dunk του SDNA, οι επτά μέτοχοι έστειλαν επιστολή προς τον Τζόρντι την 11η Απρίλη, στην οποία αναφέρεται σε γενικές γραμμές το εξής:

«Ντίαρ Ζόρντι. Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι δεν δίνουμε τη συγκατάθεση μας ώστε να ανανεώσεις αυτόματα τη θητεία σου, όπως κάθε χρόνο». Αν μία ομάδα θέλει να μην ανανεωθεί η θητεία του Μπερτομέου, θα πρέπει να το δηλώσει ρητά εγγράφως μέχρι τις 10 Μαϊου κάθε έτους, όπως και έγινε.

Αν και η πλευρά του Μπερτομέου φάνηκε να λαμβάνει με ψυχραιμία το παραπάνω μήνυμα, δεν είναι ακριβώς έτσι, τα πράγματα. Και γι’αυτό, συγκάλεσε Γ.Σ στη Βαρκελώνη την Μεγάλη Δευτέρα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News