Η επιλογή δίκοπο μαχαίρι για την πεντάδα και το... κράξιμο σε Πρίφτη!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming | Panathinaikos - Villeurbanne

Ο σούπερ σταρ της Βιλερμπάν και ο “ιπτάμενος” Κώστας Αντετοκούνμπο υποχρέωσαν τον Παναθηναϊκό σε οδυνηρή ήττα στο ΟΑΚΑ (70-84), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Έλι Οκόμπο ήταν μαγικός με 35 πόντους (8/12 διπ., 5/7 τριπ., 4/4 βολές), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο έδειχνε να μην έχει αντίπαλο και η Βιλερμπάν πήρε μία σπουδαία νίκη στο ΟΑΚΑ.

Αρκετή… μουρμούρα μετά το τέλος του αγώνα για την επιλογή του Δημήτρη Πρίφτη να αφήσει για πολλή ώρα τον Σαντ Ρος στον πάγκο.

Ο Κουβανός μετά την πληθωρική παρουσία του στο ματς με αντίπαλο την Εφές καθηλώθηκε στον πάγκο έχοντας μόλις 16:03′ χρόνο συμμετοχής.

Στο διάστημα αυτό είχε μεν 2 λάθη, αλλά οι δεδομένες αμυντικές του περγαμηνές ίσως έπρεπε να αξιοποιηθούν περισσότερο.

Ίσως και όχι… Κι αυτό διότι αποτελεί δίκοπο μαχαίρι η συγκεκριμένη επιλογή. Ο. Παναθηναϊκός χρειαζόταν σκορ, ο Σαντ Ρος δεν ήταν σε καλό βράδυ επιθετικά, οπότε το… κράξιμο στον Πρίφτη είναι άδικο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News