Η επένδυση σε Περεά & η συνύπαρξή του με Καρλίτος

Παναθηναϊκός - Άρης ώρα: Να πάρει εκδίκηση - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Φεντερίκο Μακέντα, όπως όλα δείχνουν αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, κάτι που δημιουργεί νέα δεδομένα στην επιθετική γραμμή.

Λόγω και των νέων οικονομικών δεδομένων δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μην γίνει κίνηση φορ και να πορευτεί ο Παναθηναϊκός με «κολώνα» τον Καρλίτος και τους Περέα και Καμπετσή συμπληρωματικούς.

Αλλωστε, ο Περέα έχει κερδίσει με την παρουσία του την εμπιστοσύνη του Δώνη, ενώ ο Καρλίτος είναι δεδομένο πως  θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη που θέλουν από τον Παναθηναϊκό.Στο πλάι του Καρλίτος ο Περέα μπορεί να μάθει πολλά, όπως κάνει ήδη το διάστημα που βρίσκεται ο Καρλίτος στην ομάδα.

Οι δυο τους έχουν παίξει σε αρκετά οικογενειακά διπλά μαζί στην επίθεση, με τον Καρλίτος να του δίνει τις κατάλληλες συμβουλές. Πως και που να κινείται, τις θέσεις που πρέπει λαμβάνει εντός της περιοχής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News