Η επαφή Πογιάτος με Μπενιάτ και η μεγάλη πρόταση από Αυστραλία

Η επαφή Πογιάτος με Μπενιάτ και η μεγάλη πρόταση από Αυστραλία

Επικοινωνία με τον Μπενιάτ Ετσεμπαρία είχε ο Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος θέλησε να «ψήσει» τον Βάσκο να μετακομίσει στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού.

Ο πράσινος τεχνικός επιθυμεί διακαώς την έλευση του πρώην «άσου» της Μπιλμπάο και έβαλε τα δικά του μέσα για να τον πείσει να έρθει στους πράσινους.

Η περίπτωση του Ετσεμπαρία παραμένει δύσκολη, όμως, το «Τριφύλλι» θα το παλέψει μέχρι τέλους . Είναι ο χαφ με τα χαρακτηριστικά και την εμπειρία που λείπουν από την ομάδα και ο πράσινος τεχνικός δεν έχει πρόβλημα να περιμένει όσο χρειαστεί.

Παράλληλα, όμως, η Μέλμπουρν Σίτι βρίσκεται δυνατά στο παιχνίδι για τον Ετσεμπαρία προσφέροντας στον παίκτη σε ετήσια βάση το πόσο των 700.000 ευρώ .

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο ευρώ και αν το θέμα «κολλήσει» στο οικονομικό, θα χρειαστεί να μπουν επιπλέον «όροι» στο συμβόλαιο (π.χ μπόνους επίτευξης στόχων κτλπ).

Επιπρόσθετα, ο Πογιάτος εξήγησε στον Μπενιάτ πως υπάρχει μια ισπανική «αποικία» στον Παναθηναϊκό και πως το περιβάλλον της ομάδας θα του μοιάζει οικείο. Με τη σειρά τους, οι Αυστραλοί έχουν ένα δυνατό «χαρτί», τον Σασουέτα, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη το «ψηστήρι»…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News