Η ενδεκάδα και ο... πάγκος που θα κρίνει τα πλέι οφ!

ΠΑΣ Γιάννενα - Παναθηναϊκός 1-0 (Highlights/vid)

O Παναθηναϊκός δεν έχει το τεράστιο ρόστερ, κάποιοι σημαντικοί του παίκτες προέρχονται από τραυματισμούς και ντεφορμάρισμα αλλά ευτυχώς γι’ αυτόν σε κάθε ματς πρέπει να παρατάσσει 11 παίκτες κι όχι 20.

Οταν ο διαιτητής σφυρίξει κι αρχίζει ο αγώνας αυτό που μετρά είναι η προετοιμασία, η ποιότητα της ενδεκάδας, οι αρετές κι η συγκέντρωση των παικτών, φυσικά οι επιλογές του προπονητή, καμιά φορά κι οι εμμονές του.

Ο Λάζλο Μπόλονι είχε δύσκολη αποστολή φέτος αφού έπρεπε να φτιάξει από την αρχή έναν Παναθηναϊκό που δεν είχε δουλέψει στην προετοιμασία.

Αν η ομάδα έκανε ένα νικηφόρο σερί το 20201 ήταν γιατί ο προπονητής της τόλμησε, δεν φοβήθηκε να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Αυτό είναι τα καλά, αλλά υπάρχουν κι άσχημα. Ένα από αυτά είναι πως σε όσα 90λεπτα ασκήθηκε στην ομάδα πίεση ο προπονητής δεν έδειξε αντανακλαστικά για ν’ αλλάξει κάτι.

Στα ματς που οι αμυντικοί έκαναν λάθη δεν φάνηκε κάποιο πλάνο να προσπαθήσει η ομάδα να γυρίσει τα πράγματα τούμπα μέσω της επίθεσής της. Καλό είναι να έχεις πάγκο βαρβάτο (Καρλίτος, Μακέντα, Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης) αλλά κάποια στιγμή κι αυτοί από την απραξία σκουριάζουν.

Προφανώς το κλαμπ θα χρειαστεί την ποιότητά τους στα πλέι-οφ αρκεί ο κόουτς να παρουσιαστεί ευέλικτος εμφανίζοντάς τους σε καλή κατάσταση.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News