Η ενδεκάδα-έκπληξη με Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός - Άρης ώρα: Να "σπάσει" το ρόδι - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πάει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με αρκετές απουσίες, με αποτέλεσμα η ενδεκάδα να αποτελεί… γρίφο για δυνατούς λύτες.

Ο Γιώργος Δώνης ελλείψει του Γιόχανσον και δίχως άλλη εναλλακτική λύση για τη θέση του δεξιού μπακ εξετάζει το ενδεχόμενο να παρατάξει σχήμα με τριάδα στόπερ.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Κουρμπέλης θα παίξει πίσω μαζί με Κολοβέτσιο και Σένκεφελντ, ενώ οι Ινσούα και Χατζηγιοβάνης θα πάρουν όλη την πλευρά αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Πάντως δεν είναι απίθανο να διατηρηθεί η τετράδα στην άμυνα, με τον Κουρμπέλη παρτενέρ του Σένκεφελντ στα στόπερ και τον Κολοβέτσιο να παίξει δεξί μπακ, όπως έχει ξανασυμβεί. Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν πως ο Κουρμπέλης θα μετατεθεί στην άμυνα, ενώ Δώνης και Ανουάρ θα είναι δίδυμο στο κέντρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News