Η έγκριση του συμβουλίου του Δήμου Αθηνών που δείχνει...Διπλή Ανάπλαση! (pic)

Η έγκριση του συμβουλίου του Δήμου Αθηνών που δείχνει...Διπλή Ανάπλαση! (pic)

Πράσινο φως άναψε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για το χτίσιμο του γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού.

Η επιστροφή του γηπεδικού ζητήματος στην επικαιρότητα μετά το πέρας του καλοκαιριού, είναι και το πιο καυτό θέμα στην πράσινη επικαιρότητα.

Αρχικά, είχαμε την απαλλακτική – προς το παρόν – δήλωση του Δήμαρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος υποστήριξε πως θα ανοίξει τα χαρτιά του, μόνον εάν εξασφαλιστεί 100% η χρηματοδότηση της Διπλής Ανάπλασης.

Εν συνεχεία, είχαμε τη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο. Ο τελευταίος θέλει είτε Βοτανικό με γήπεδο μπάσκετ, είτε αναβάθμιση της Λεωφόρου, ως γνωστόν.

Τώρα έρχεται στο φως της δημοσιότητας η θέση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που συγκροτήθηκε από τον Δήμο για την αναβάθμιση του επιπέδου ζωής στην Αθήνα. Όπως παρατηρείται στην αποκάλυψη από τη «Διαύγεια», οι αρμόδιοι ενέκριναν το γήπεδο στον Βοτανικό.

Η έγκριση του συμβουλίου του Δήμου Αθηνών που δείχνει...Διπλή Ανάπλαση! (pic)

Χαρακτηριστικά αναφέρεται το εξής: «… ανάπλασης περιοχών, πολεοδομικών επεμβάσεων, χρηματοδότησης προγραμμάτων ανάπλασης, ανασυγκρότησης υποβαθμισμένων περιοχών (σ.σ Βοτανικός)…». Αν και δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση ακόμη, από εκείνους που έταξαν στον Παναθηναϊκό γήπεδο, εμμέσως παρατηρείται πρόοδος μέσω της ΕΠΖ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News