Η δήλωση Νέντοβιτς «μαρτύρησε» το... κόλπο του Παναθηναϊκού!

Η δήλωση Νέντοβιτς «μαρτύρησε» το... κόλπο του Παναθηναϊκού!

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και με δηλώσεις του «μαρτύρησε» το… κόλπο του τριφυλλιού, αναφορικά με το πώς προσεγγίζει ι τους παίκτες.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Τη μία μέρα έγινε η πρόταση και την επομένη το θέμα τελείωσε. Με κάλεσαν στο τηλέφωνο ο κ. Διαμαντίδης, ο κ. Αλβέρτης, ο κ. Παππάς και ο κ. Βόβορας. Τέσσερις άνθρωποι μου μίλησαν για το πρότζεκτ και μου ανέλυσαν το πλάνο τους. Μου έδειξαν πόσο με θέλουν και πόσο σημαντικός θα είμαι για αυτό το πρότζεκτ. Όλα τα παραπάνω έκαναν εύκολη την απόφασή μου. Είμαι “πεινασμένος” να παίξω και να προσφέρω στον Παναθηναϊκό», δήλωσε μεταξύ άλλων στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Οι παραπάνω ατάκες δείχνουν τον τρόπο που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσεγγίζουν τους μεταγραφικούς στόχους, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να προσπεράσουν το οικονομικό ντεσαβαντάζ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News