Η δικαίωση, ο «κύκλος» που έκλεισε και ο δρόμος που άνοιξε...

Η δικαίωση, ο «κύκλος» που έκλεισε και ο δρόμος που άνοιξε...

Tέλος εποχής, λοιπόν, για την Ευρωλίγκα.

Όπως είχε αποφασιστεί εδώ και μήνες, η γενική συνέλευση των μετόχων επικύρωσε την ολοκλήρωση της θητείας του Τζόρντι Μπερτομέου ως επικεφαλής της.

Ο Καταλανός δικηγόρος, που για πάνω από 20 χρόνια ήταν ο ιθύνων νους της διοργάνωσης, αποχωρεί από τη θέση του και έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά.

Πρόκειται για μια δικαίωση για τον Παναθηναϊκό, που τα τελευταία -ΠΟΛΛΑ- χρόνια ΔΙΚΑΙΑ φώναζε για την αντιμετώπιση που τύγχανε με εκείνον στο τιμόνι της Ευρωλίγκας. Πόσες διαιτησίες, πόσα πρόστιμα, πόσες εμετικές αποφάσεις…

Δικαίωση και για τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που δεν δίστασε να τα βάλει με τα… θηρία και να αποκαλύψει πράγματα που κάποιοι δεν θα τολμούσαν ποτέ.

Ακόμη και ο Ολυμπιακός. Ποτέ δεν πήγε κόντρα στον Τζόρντι, ποτέ… Αντίθετα κορόιδευε τα «παράπονα» του Εξάστερου! Μόνο τώρα. Τώρα που κατάλαβε τι συμβαίνει!

Σήμερα έφτασε, όμως, η ώρα για ΔΙΚΑΙΩΣΗ, για όλους αυτή.

Ο «κύκλος» που έκλεισε και ο δρόμος που άνοιξε…

Ο Μπερτομέου ΦΕΥΓΕΙ και όλοι θα πρέπει να προετοιμάσουν το έδαφος για μια νέα εποχή στο χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Με ισονομία εντός και εκτός παρκέ, με οικονομική «δικαιοσύνη» κτλ κτλ…

Ολα αυτά, δηλαδή, που για χρόνια φώναζαν Παναθηναϊκός και Γιαννακόπουλος!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News