Η διαφορά των άλλων φορ από τον Μακέντα

Λαμία - Παναθηναϊκός 1-3: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Πολλοί ήταν εκείνοι που βλέποντας τον Κίκο Μακέντα να παίρνει τη θέση του λαβωμένου Καρλίτος ξεκίνησαν να προδιαγράφουν αρνητικά την εξέλιξη του ματς με τη Λαμία, ειδικά όταν οι (τύποις) οικοδεσπότες προηγήθηκαν.

Ο Ιταλός έμεινε εκτός για καιρό λόγω τραυματισμού… Κόντρα στη Λαμία το πέτυχε το γκολάκι του (έστω με εκτέλεση πέναλτι) και θα φανεί σύντομα αν το τέρμα τον boost-αρε ώστε να πάρει τα πάνω του. Μ

ε τον Φώτη Ιωαννίδη να αναρρώνει από κορονοϊό ο έμπειρος στράικερ σίγουρα θα πάρει αυξημένο χρόνο συμμετοχής προσεχώς.

Το κακό μαζί του είναι πως δεν καταθέτει πολύ ενέργεια στο παιχνίδι του σε αντίθεση με τον Έλληνα αλλά και τον Παλάσιος που βγάζουν ένταση, δεν είναι στατικοί και αρκετές φορές προτιμούν να δίνουν επιλογές με κινήσεις στον χώρο ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου.

Ο Φεντερίκο δεν είναι «σφαίρα» αλλά είναι σίγουρα πιο γρήγορος στη σκέψη από την πλειοψηφία των παικτών που διαθέτει στις θέσεις της επίθεσης το τριφύλλι κι επιπλέον η τεχνική του κατάρτιση είναι εξαιρετική.

Παίκτη που πληρώνεις 600 χιλιάρικα δεν γίνεται να τον αφήνεις να μαραζώνει στον πάγκο, επιβάλλεται να του βγάλεις ότι περισσότερο μπορείς.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News