Η χημεία είναι το κλειδί

Η χημεία είναι το κλειδί

Μια χαρά πήγαινε η ομάδα στα φιλικά, σκοράροντας μάλιστα μπόλικους πόντους με τους Νέντοβιτς-Φόστερ-Τζάκσον να έχουν πάρει… φωτιά.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερνε να απαντήσει πειστικά στο αιωρούμενο ερώτημα εκείνων των αγώνων: Μπορούσε να ισορροπήσει στο ένστικτο που είχαν οι σουτέρ και σκόρερ που είχε προσθέσει στην ομάδα του στη λογική ότι τα παιχνίδια κερδίζονταν με την επίθεση.

Βέβαια οι ομάδες που αντιμετώπισε ο πρωταθλητής ήταν επιπέδου Eurocup και τα καλά σχόλια που έγιναν ήταν για να προσφέρει ελπίδα ο Τύπος στους οπαδούς που βλέπουν με τρομερή επιφυλακτικότητα το φετινό εγχείρημα. Τ

ο ερώτημα για την αξία του ρόστερ θα απαντηθεί μέσα στη σεζόν σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες, απέναντι σε πιο απαιτητικούς αντιπάλους.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός σήμερα πρέπει να έχει έτοιμο πειστικό plan B, που θα φέρει παίκτη-τεφαρίκι στο κουμάντο του, θα απελευθερώσει τον Σαντ Ρος από καθήκοντα που δεν είναι σε θέση να βγάλει εις πέρας και πιθανόν θα δώσει στην ομάδα άλλη δυναμική. Η καλή χημεία αρκεί για να έχει η ομάδα αξιοπρεπή παρουσία σε τοπ επίπεδο.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News