Η χειρότερη εμφάνιση και οι λόγοι που το τεχνικό τιμ δεν ανησυχεί!

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση στα φιλικά προετοιμασίας κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά υπάρχουν μερικοί παράμετροι που πρέπει να εξεταστούν.

Οι πράσινοι ήταν απογοητευτικοί στο φιλικό με τους κιτρινόμαυρους και ηττήθηκαν με διψήφια διαφορά μάλιστα! Παίζει ρόλο ο αντίπαλος σε αυτόν τον τομέα, καθώς η ΑΕΚ είναι ο βασικός αντίπαλος και στο πρωτάθλημα, και στο Κύπελλο, αλλά και στο Supercup σε πέντε μέρες.

Ο βοηθός του Γιώργου Βόβορα δεν έδειξε να ανησυχεί στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα κι αυτό έχει διάφορες ερμηνείες.

Αρχικά, έλειπε ο Σαντ Ρος. Αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στην παρούσα φάση ως δικαιολογία, διότι η σεζόν είναι… μεγάλη και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Πάντως, ο Κουβανός είναι μεγάλο κεφάλαιο στην άμυνα.

Ακόμη, μερικοί παίκτες, όπως ο Πιέρ Τζάκσον, προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες γι αυτούς. Ο Αμερικανός έχει βάλει στο μυαλό του την πάσα πάνω από το σουτ και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Αλλά οι αυτοματισμοί στο ρόστερ χρειάζονται χρόνο και δουλειά για να βγαίνουν με επιτυχία.

Στο τέλος, κρατάμε – ίσως – το σημαντικότερο από όλα. Ο Γιώργος Βόβορας ενδεχομένως να μην έχει φανερώσει στους αντιπάλους που… σκαουτάρουν, όλα του τα «όπλα», τα συστήματα, την τακτική του προσέγγιση, τις σκέψεις του γύρω από το μπάσκετ.

Μην ξεχνάμε πως πήραν μπόλικο χρόνο νεαροί παίκτες, όπως Καλαϊτζάκης – Δίπλαρος, ενώ η ΑΕΚ προσέγγισε το ματς… περισσότερο σαν ευρωπαϊκό!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News