Η χασούρα από τη μετακόμιση στο ΟΑΚΑ και η Λεωφόρος

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ - Αρνητικό ρεκόρ

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ποιο γήπεδο θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν. ΟΑΚΑ ή Λεωφόρο;

Αν ήταν στο χέρι του κόσμου η ομάδα θα γύριζε στο ιστορικό της γήπεδο, στη Λεωφόρο. Παρόλα αυτά, όλα ακόμη είναι ανοικτά για την επόμενη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα έξοδα συντήρησης του ΟΑΚΑ έχουν αυξηθεί, ενώ μεγάλη ήταν η χασούρα, λόγω της φυγής από τη Λεωφόρο.

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM, το ενοίκιο που δίνει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ είναι λιγότερα από 300 χιλιάδες ευρώ. Το κόστος είχε αυξηθεί από την συντήρηση του χλοοτάπητα, που έκανε από κοινού με την ΑΕΚ, μαζί με τα λοιπά λειτουργικά κόστη. Ρεύματα, τουρνικέ και άλλα.

Από την μετακόμιση πέρυσι στο ΟΑΚΑ είχε μια ζημιά, απώλεια εσόδων δηλαδή, πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, κυρίως από τις σουίτες που νοίκιαζε και τις έχασε. Μαζί και από την μπουτίκ που είχε στην Τσόχα.

Την ίσια ώρας παραμένει ανοιχτό, το θέμα για επιστροφή. Θα γίνουν νέες συζητήσεις. Προ κορωνοϊού υπήρχε κοινή επιθυμία ΠΑΕ – Ερασιτέχνη για κάτι τέτοιο. Τώρα, τα πάντα είναι ανοικτά, με τις πιθανότητες επιστροφής, πάντως, να είναι σημαντικές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News