Η αξέχαστη «κόντρα» Γεωργούντζου με πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ: «Είσαι αλήτης...» (vid)

Η αξέχαστη «κόντρα» Γεωργούντζου με πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ: «Είσαι αλήτης...» (vid)

Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός Β’ παίζει στο γήπεδο της Μεσσήνης απέναντι στην Καλαμάτα και ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει στο πλαίσιο αυτού του αγώνα την πιο επική Συνέντευξη Τύπου όλων των εποχών!

Ο δημοσιογράφος της «Μαύρης Θύελλας» Σωτήρης Γεωργούντζος είχε έρθει στα… μαχαίρια με τον προπονητή της ομάδας τη σεζόν 2014-2015, Νίκο Κουρμπανά, ύστερα από συνεχή αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Κουρμπανάς υπήρξε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού την περίοδο 1989-1993 και κατέκτησε με το Τριφύλλι δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα!

Από εκείνη τη Σ.Τ οι ατάκες έδιναν και έπαιρναν: «Γεωργούντζο, είσαι αλήτης παίζει με τον ιδρώτα των παικτών. Κοίτα να φτιάξεις την ψυχή σου!», φώναζε ο Κουρμπανάς για να έρθει η απάντηση από τον γνωστό δημοσιογράφο: «Άσε την ψυχή μου, φτιάξε την ομάδα!».

Από εκείνη την επεισοδιακή ημέρα, ο Κουρμπανάς εγκατέλειψε την Καλαμάτα και από τότε, έχει δουλέψει σε Καλλιθέα, Πανηλειακό και Ρόδο.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News