Οι ατάκες Τζόρτζεβιτς για τον Ομπράντοβιτς

Οι ατάκες Τζόρτζεβιτς για τον Ομπράντοβιτς

Ζωντανό θρύλο του Παναθηναϊκού αλλά και της Ευρωλίγκας χαρακτήρισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ενόψει του ματς με τη Φενερμπαχτσέ.

Το σύνθημα για την τέταρτη σερί νίκη στη διοργάνωση έδωσε από την πλευρά του, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. 

[ads2]

«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Έχουμε τη δυνατότητα να πάμε σε θετικό ρεκόρ ύστερα από τρεις σερί νίκες και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Θα παρουσιάσουμε μία διαφορετική ομάδα στο δεύτερο γύρο του Top16 μετά τις προσθήκες παικτών που κάναμε και οι οποίοι πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν. Θα πρέπει να είμαστε ομαδικοί, να μείνουμε μαζί και πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και τα 40 λεπτά. Επίσης θα έχουμε και τη στήριξη των οπαδών μας. Θα μας βοηθήσουν με τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο ΟΑΚΑ και επίσης θα έχουν την ευκαιρία να τιμήσουν με το χειροκρότημά τους τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έναν πραγματικό θρύλο του Παναθηναϊκού και της Ευρωλίγκας», δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. 

Από την πλευρά του, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είπε: «Επιστρέφουμε μετά από τρεις σερί νίκες. Τώρα, στόχος μας είναι να τις κάνουμε τέσσερις, αλλά ξέρουμε πως θα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, εάν θέλουμε να καταφέρουμε! Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία δύσκολη ομάδα με έναν μεγάλο προπονητή. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο Top16. Αλλά πρέπει να προσέξουμε την ομάδα μας και να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο προκειμένου να πάρουμε τη νίκη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News