Οι ατάκες του Λέτο στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού

Πράσινος και επίσημα ο Λέτο! (pics)

Ο Σεμπάστιαν Λέτο… πέτυχε αυτό που ονειρευόταν. Να επιστρέψει στην ομάδα που δέθηκε και λατρεύτηκε όσο λίγοι. Τελικά το όνειρο έγινε πραγματικότητα και ο Σέμπα δεν έκρυψε τη μεγάλη χαρά.

Ο Λέτο από τη στιγμή έφτασε στην Αθήνα ζει ξανά μεγάλες στιγμές, σχολίασε τα όσα έζησε κατά την άφιξή του, ενώ έδωσε την υπόσχεση για… δικαίωση.

[ads2]

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός κατά τη διάρκεια της διαδρομής από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο έλεγε: «Είναι καταπληκτικό αυτό που έγινε. Έχει περάσει καιρός αλλά η αγάπη του κόσμου για εμένα παραμένει δυνατή. Θέλω να παίξω για αυτόν τον κόσμο, να του δώσω χαρά».

Την Παρασκεύη (5/2) κατά την υπογραφή των συμβολαίων ο Σέμπα έδωσε την υπόσχεσή του στους ανθρώπους που τον πίστεψαν: «Είμαι εδώ για να σας δικαιώσω, για να δείξω τι μπορώ να κάνω μέσα στο γήπεδο. Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται, αγαπώ τον Παναθηναϊκό και θέλω να κάνω τα πάντα, ώστε να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα και να ζήσουμε στιγμές που ζήσαμε και στο παρελθόν».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News