Η ατάκα του Παύλου, οδηγός για το «Παναθηναϊκός TV»

Η ατάκα του Παύλου, οδηγός για το «Παναθηναϊκός TV»

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να απορρίψει τα 5,7 εκατ. ευρώ της NOVA και να προχωρήσει στη δημιουργία του «Παναθηναϊκός TV».

Οι πράσινοι στην ανακοίνωσή τους, εξηγώντας το σκεπτικό τους, τόνιζαν ότι η προσφορά αυτή είναι σχεδόν το μισό προσφερόμενο ποσό του ίδιου παρόχου προς τον Ολυμπιακό (11 εκατ. ευρώ) και μικρότερη από εκείνη προς την ΑΕΚ ύψους 6,5 εκατ. ευρώ.

Η συγκεκριμένη απόφαση, θυμίζει την ατάκα που είχε πει κάποτε ο Παύλος Γιαννακόπουλος όταν έκανε διαπραγματεύσεις με την NOVA (τότε Filmnet) και την οποία αποκαλύπτει η εφημερίδα Live sport:

«Δεν με ενδιαφέρει πόσα χρήματα θα πάρω. Μη μάθω όμως ότι το κανάλι σας έδωσε έστω και μία δραχμή περισσότερα σε άλλη ομάδα από όσα δίνει στον Παναθηναϊκός. Τότε για εμένα δεν θα υπάρχει καμία συμφωνία…». 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News