Η ατάκα του Καμπετσή για Χατζηγιοβάνη

Καμπετσής: «Αυτή είναι η θέση μου»

Στη θέληση του Τάσου Χατζηγιοβάνη να αποδείξει τις δυνατότητές του στάθηκε ο συμπαίκτης του, Αργύρης Καμπετσής στον Παναθηναϊκό με δηλώσεις στο website της Nova.

Ο νεαρός επιθετικός του «τριφυλλιού» κάλυψε επάξια το κενό του Μακέντα το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Περιστέρι, τρέχοντας αρκετά και προσθέτοντας πίεση στους οπισθοφύλακες του Ατρομήτου.

Ξεχώρισε το πείσμα του Χατζηγιοβάνη και την πρόθεσή του να δείξει τι αξίζει στους ανθρώπους του συλλόγου, αλλά και στον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργύρη Καμπετσή στο Novasports.gr:

Για τη νίκη επί του Ατρόμητου: 

“Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργήσαμε φάσεις, κάναμε τελικές προσπάθειες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Δεν τα καταφέραμε, όμως δόξα τω Θεώ σκοράραμε και όλα πήγαν μια χαρά”.

Για το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού: 

“Ήδη έχει αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια. Νιώθουμε καλύτερα, η ατμόσφαιρα είναι πιο ευχάριστη και θα δουλέψουμε σκληρά μέσα στην εβδομάδα για να πετύχουμε το στόχο μας και στο επόμενο παιχνίδι”.

Για τη συμβολή του Χατζηγιοβάνη στο παιχνίδι και το γκολ που πέτυχε: 

“Ο Τάσος χάρηκε πάρα πολύ, ιδιαίτερα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του. Το ήθελε πολύ για να αποδείξει κάποια πράγματα”.

Για την επιστροφή του στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού: 

“Το καλό είναι ότι λόγω της Εθνικής ομάδας δεν είχα αγωνιστική αποχή. Το έχω ξαναπεί, εκεί είναι η θέση μου και εκεί μπορώ να αποδώσω καλύτερα”.

Για το ματς που ακολουθεί με αντίπαλο την ΑΕΛ: 

“Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου και τη ζητάμε σε κάθε παιχνίδι. Ελπίζουμε να έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας και θέλουμε να κερδίσουμε και γι΄ αυτούς”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News