Η ατάκα του Καλάθη για τον Πάβλοβιτς!

Η ατάκα του Καλάθη για τον Πάβλοβιτς!

Ο Νικ Καλάθης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Πάβλοβιτς. “Αν δεν είχαμε τον Πάβλοβιτς δεν θα νικούσαμε, είναι επαγγελματίας παρά τις φήμες”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Νικ Καλάθης είπε τα εξής για την αναμέτρηση: “Παίξαμε καλά ώστε να κερδίσουμε. Κάναμε καλή ομαδική προσπάθεια. Η Νταρουσάφακα είναι ανταγωνιστική. Παίξαμε ενωμένοι και κάναμε ότι έπρεπε για να νικήσουμε.

[ads2]

Θέλω να πω επίσης πως ο Πάβλοβιτς μας βοήθησε πάρα πολύ, ειδικά στην πρώτη περίοδο. Αν δεν τον είχαμε δεν νομίζω πως παίρναμε την νίκη. Η παρουσία του ήταν πολύτιμη για εμάς. Ήταν επαγγελματίας και έπαιξε καλά παρά τα όσα ακούγονται για εκείνον τις τελευταίες μέρες.

Παρά τις φήμες για εκείνον, βγήκε μπροστά και μας βοήθησε. Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς και πολύτιμος. Μας βοήθησε και ο Γιάνκοβιτς. Ο προπονητής μας έκανε καλή δουλειά, μας προετοίμασε σωστά. Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο αλλά αντιδράσαμε”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News