Η ατάκα των παικτών για Λαμία: «Δεν έπρεπε να το κάνουμε τόσο δύσκολο»

Η ατάκα των παικτών για Λαμία: «Δεν έπρεπε να το κάνουμε τόσο δύσκολο»

Η νίκη επί τη Λαμίας σίγουρα επανέφερε τα χαμόγελα και την ηρεμία αλλά ο δύσκολος τρόπος με τον οποίον ήρθε έδωσε τροφή για σκέψη.

Οι παίκτες του τριφυλλιού έκαναν την αυτοκριτική τους στις μεταξύ τους συζητήσεις και κατέληγαν στο συμπέρασμα πως «δεν έπρεπε να το κάνουμε τόσο δύσκολο και να κινδυνέψουμε να χάσουμε βαθμούς από έναν τέτοιο αντίπαλο».

Το στοιχείο που ικανοποίησε περισσότερο απ’ όλα τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκαν οι παίκτες του τον αγώνα ειδικά όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ βγάζοντας καθαρή σκέψη στο παιχνίδι τους.

Το δεύτερο ημίχρονο θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό. Συν βεβαίως την παρουσία του πάγκου ο οποίος για πρώτη φορά φέτος έδωσε τόσο μεγάλη και καταλυτική βοήθεια μέσω των Μαουρίσιο και Μακέντα. Το ροτέισον ανοίγει πλέον και το ματς με τη Λαμία επιβεβαίωσε πως θα χρειαστούν όλοι.

Πηγή: Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News