Η ατάκα Διαμαντίδη για την «κόντρα» με Σπανούλη

Η ατάκα Διαμαντίδη για την «κόντρα» με Σπανούλη

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην «κόντρα» του με τον Βασίλη Σπανούλη, τονίζοντας πως είναι πολύ καλοί φίλοι και ότι ο δίπολο Διαμαντίδης-Σπανούλης δεν δημιουργήθηκε από εκείνους.

«Ο Βασίλης ξέρουμε όλοι τι παίκτης είναι. Τον είχα και συμπαίκτη και αντίπαλο. Από τους καλύτερους παίκτες που έβγαλε ποτέ η Ευρώπη, έχει τρομερά ψυχικά χαρίσματα. Ήμουν τυχερός γιατί τον είχα συμπαίκτη, αλλά και σαν αντίπαλοι ήταν πολύ όμορφο να παίζω απέναντι του. Αν τον είχα συμπαίκτη, θα του έδινα πάντα το τελευταίο σουτ. Όπως κι όταν τον είχα αντίπαλο, ήξερα ότι θα το πάρει αυτός. Ο Βασίλης έχει ένα τρομερό προσόν, δεν φοβάται να πάρει την ευθύνη. Κι ένα τελευταίο σουτ να χάσει, το επόμενο τελευταίο θα το πάρει, κι αυτό δεν είναι εύκολο. Το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές. Και συνεχίζει να παίζει, έχει τα παιδάκια του, τη γυναίκα του… Φυσικά μιλάμε όταν έχω την ευκαιρία να τον δω γιατί κι αυτός μένει στην άλλη άκρη της Αθήνας. Είναι φίλος μου, έχουμε πολύ καλές σχέσεις και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Το δίπολο Διαμαντίδης-Σπανούλης δεν δημιουργήθηκε από εμάς. Δεν είχαμε ποτέ ανταγωνισμό ή κάτι τέτοιο», τόνισε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα contra.gr.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Το “έγκλημα” Πογιάτος στην προετοιμασία και το συμμάζεμα από Μπόλονι

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας: «Η προπόνηση ήταν σίγουρα πιο σκληρή και πιο μεθοδική στον Παναθηναϊκό. Κάναμε πράγματα που δεν είχα ξαναδεί και που ο κόσμος δεν θα καταλάβει αν αναλύσουμε τώρα. Η σχέση με τον κύριο Ομπράντοβιτς ήταν εξαιρετική, ήταν δώρο θεού για μένα η συνεργασία μας. Πέρα από το μπασκετικό κομμάτι στο οποίο έμαθα πάρα πολλά, ήταν και το ανθρώπινο. Είναι ένας προπονητής που καταλαβαίνει απόλυτα και τον αθλητή και τον άνθρωπο. H δουλειά του προπονητή είναι να συντονίσει και να συνθέσει 12 διαφορετικά ‘εγώ’ που έχουν στο μυαλό τους τη δική τους οπτική. Είμαι ευτυχισμένος που έκανα φίλο έναν τόσο αξιόλογο άνθρωπο.

Να μην ξεχάσω -και είναι παράλειψή μου που δεν το έχω πει μέχρι τώρα- ότι ο κύριος Ομπράντοβιτς είχε έναν εξαιρετικό βοηθό προπονητή, τον κύριο Ιτούδη. Εγώ το ήξερα -γιατί το έβλεπα και το ζούσα- αλλά τώρα βλέπουν όλοι πόσο καλός προπονητής είναι. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε τους βοηθούς που υπήρχαν από πίσω και είχαν μεγάλο μερίδιο στις επιτυχίες του Παναθηναϊκού, συν τη διοίκηση που αν δεν ήταν αυτή, δεν θα υπήρχε ο Παναθηναϊκός. Μιλάω για τους συγχωρεμένους Παύλο, Θανάση και Κώστα Γιαννακόπουλο, και μετέπειτα τον Δημήτρη, που συνεχίζει».


Eλέγξτε επίσης

Η βαθμολογία της Basketleague - Η θέση του Παναθηναϊκού

Ζενίτ-Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε η πτήση, αύριο η απόφαση

Στον… αέρα βρίσκεται ακόμη και η διεξαγωγή του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ζενίτ Αγίας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.