Η... απρόβλεπτη πεντάδα του Κάτας με Χεζόνια - Νέντοβιτς

Άξιος της μοίρας του Παναθηναϊκός - Έ-χ-ασε την ευκαιρία

Εμφανής η διάθεση από τον Οντέτ Κάτας να βάλει καινούργια πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας, ο κόουτς προσπαθεί να δώσει ψυχολογία και ρυθμό σε Όγκαστ, Μακ, Μπρέι, με τον τελευταίο να κάνει δεύτερο θετικό ματς έπειτα από εκείνο με τον Άρη, τον δεύτερο να σκοράρει με συνέπεια και να μοιράζει αφειδώς τελικές πάσες (8) και τον Ζακ να ξεκουράζει τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Το οπλοστάσιο για τα ελληνικά δεδομένα «παραγέμισε», όλος ο κόσμος περιμένει να δει τι θα σκαρφιστεί ο προπονητής για να χωρέσει στο ίδιο σχήμα Χεζόνια, Νέντοβιτς και Παπαπέτρου.

Για να μην ξεχνιόμαστε, ο Κάτας έχει τις κατάλληλες μονάδες για να παίξει αυτό που θέλει και στα μετόπισθεν, οι +80 πόντοι που δέχθηκες από τον Κολοσσό είναι αρκετοί και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει φέτος.

Ο πρωταθλητής με τους τέως Γιουγκοσλάβους θα βάλει το απρόβλεπτο στο επιθετικό του παιχνίδι, δεν θα είναι ευανάγνωστος για καμία άμυνα, αν ο κόουτς εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι διαθέτει κάμποσους «φυσικούς» αθλητές για να προστατέψει και τη ρακέτα του, το νταμπλ θα έρθει εύκολα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News