Η αποκάλυψη Τριαντόπουλου για Χεζόνια στη Βαρκελώνη το 2011

Η αποκάλυψη Τριαντόπουλου για Χεζόνια στη Βαρκελώνη το 2011

Ο Τάκης Τριαντόπουλος έδωσε πλούσιο παρασκήνιο για το… 2011, όταν ο Μάριο Χεζόνια είχε εντολή να βλέπει τις κινήσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη, στους αγώνες του Final Four και να μαθαίνει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Στο final4 του 2011 ήμουν στην Βαρκελώνη ως στέλεχος της DPG Media. Κάναμε μάλιστα τότε κάτι πολύ πρωτοποριακό για την εποχή, στείλαμε οδικώς το Βαν από την Αθήνα στην Βαρκελώνη και καλύψαμε την διοργάνωση με live streaming!

Εκεί βέβαια βρισκόταν ο Δημητρης Διαμαντιδης ως παίκτης (το σήκωσε!!!) ο Φραγκισκος Αλβερτης με πόστο στον πάγκο και ο νεαρός τότε Μάριο Χεζονια ( κέρδισε με την ομάδα του το next generation tournament) και είχε εντολή από τον προπονητή του να παρακολουθεί τι κάνει το νούμερο 13 του Παναθηναϊκού και να μαθαίνει!!!

Ποιος θα φανταζόταν ότι δέκα χρόνια μετά θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στο ΟΑΚΑ εγώ ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ο Δημητρης και ο Φραγκισκος ως γενικοί διευθυντές και ο Μάριο ως παίκτης της ομάδας, ερχόμενος από το NBA!!

Η ζωή είναι απρόβλεπτη!!!».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News