Η αποκάλυψη: Αυτός είναι ο σύντροφος της Δήμητρας Αλεξανδράκη! (vid)

Η αποκάλυψη: Αυτός είναι ο σύντροφος της Δήμητρας Αλεξανδράκη! (vid)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της προσωπικής της ζωής, κρατώντας μακριά από τη δημοσιότητα την ταυτότητα του συντρόφου της, με τον οποίο ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πρόσφατα μάλιστα η Δήμητρα Αλεξανδράκη μιλώντας στο TLIFE παραδέχτηκε για την προσωπική της ζωή: «Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλο. Αυτό είναι υπέροχο για μένα, σε μια σχέση να μπορείς να έχεις μια άριστη επικοινωνία, να υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση ανάμεσα στο ζευγάρι. Η αγάπη μόνο δεν φτάνει. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που νιώθω τόσο έντονα το συναίσθημα της αγάπης».

Το ζευγάρι πέρασε ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο στην Μαγνησία με την Δήμητρα Αλεξανδράκη να δημοσιεύει ένα τρυφερό βίντεο από την βραδινή της βόλτα με τον σύντροφό της.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News