Η αποχώρηση του Μήτογλου φέρνει αναβάθμιση στον «άσο»!

Η αποχώρηση του Μήτογλου φέρνει αναβάθμιση στον «άσο»!

Σε πρώτο πλάνο έχει περάσει τις τελευταίες ώρες η υπόθεση του Κωνσταντίνου Μήτογλου στον Παναθηναϊκό, καθώς το συμβόλαιό του έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και οι «πράσινοι» πραγματοποιούν μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Έλληνα φόργουορντ.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει πραγματοποιήσει πολύ μεγάλη οικονομική υπέρβαση για να ανανεώσει το συμβόλαιο του 25χρονου, κάτι που έχει εκτιμηθεί απόλυτα από την πλευρά του, αλλά είναι πολύ πιθανό οι ενέργειες του Παναθηναϊκού να μην αποδειχθούν αρκετές για να παραμείνει στην Ελλάδα ο παίκτης.

Μεγαλύτερος αντίπαλος των «πρασίνων» αυτή τη στιγμή είναι η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία προφανώς δεν έχει κανένα θέμα να ανταγωνιστεί την προσφορά του Παναθηναϊκού, αλλά αυτή τη στιγμή ο παράγοντας της οικονομικής προσφοράς είναι δευτερευούσης σημασίας στο μυαλό του Μήτογλου.

Σε περίπτωση που τελικά ο Μήτογλου δεν μείνει στο τριφύλλι, τότε δεδομένα θα υπάρξει αναβάθμιση στον «άσο».

Σύμφωνα με το sdna.gr, h απόφαση του αφήνει ένα εκατομμύριο πάνω στο τραπέζι που σημαίνει πρακτικά ότι αντί να δώσει 400 στον άσο μπορεί να δώσει 700-750 κι άλλα 600 σε τεσσάρι. Δεν σημαίνει ότι έτσι θα δοθούν τα χρήματα, αλλά είναι ένα αληθινό παράδειγμα για να καταλάβει ο καθένας τι χρήματα θα έμεναν για το υπόλοιπο ρόστερ. Το οποίο με βάση τις τελευταίες εξελίξεις και αν όλα πάνε καλά για τον Παναθηναϊκό στο θέμα προπονητή, θα είναι σημαντικά αναβαθμισμένο και ισορροπημένο σε σχέση με πέρυσι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News