Η απάντηση της Live Sport στις δηλώσεις Γιαννακόπουλου

Η απάντηση της Live Sport στις δηλώσεις Γιαννακόπουλου

Ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας Live Sport Iωάννης Φιλιππάκης απάντησε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 103,3.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με έκπληξη πληροφορήθηκα το περιεχόμενο των δηλώσεων που έκανε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 103,3.

Ο κ. Γιαννακόπουλος έκρινε σκόπιμο να αναφερθεί στην εφημερίδα μας αφήνοντας υπονοούμενα με τη φράση «Η πρώτη εφημερίδα που έβγαλε το θέμα ήταν η LIVE SPORT. Όλοι ξέρουμε την ιδιοκτησία της και τους χρηματοδότες αυτής της εφημερίδας».

Κάτι αντίστοιχο, δηλαδή, με πρόσφατες τοποθετήσεις και άλλων «παραγόντων» μεγάλων ομάδων. Φαίνεται ότι όλοι έχουν κοινές «πληροφορίες» και κοινή «φιλοσοφία» επί του θέματος. Καθόσον γνωρίζω, ιδιοκτήτης της LIVE SPORT είναι η Α.Ε. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, 100% δικών μου συμφερόντων.

Αποκλειστικός χρηματοδότης της είναι οι αναγνώστες της, όπως συμβαίνει άλλωστε με όλες τις εφημερίδες που εκδίδω. Όποιος έχει διαφορετική άποψη, πόσο δε μάλλον διαφορετική πληροφόρηση, θα τον ακούσουμε με ενδιαφέρον. Για την ώρα, απλώς ενημερώνουμε ότι επιφυλλασόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

Ι. Φιλιππάκης

ΥΓ1: Θα έπρεπε, ως επιχειρηματίας ο οποίος ασχολείται με τα ΜΜΕ, ο κ. Γιαννακόπουλος να γνωρίζει ότι οι κανονικοί δημοσιογράφοι δεν ζητούν άδεια για το ποια θέματα θα δημοσιεύσουν.

Εκείνο που οφείλουν να πράττουν, τηρώντας την δημοσιογραφική δεοντολογία, είναι να διασταυρώνουν τις πληροφορίες τους και να προχωρούν στη δημοσίευση. Ο,τι ακριβώς δηλαδή έπραξε η LIVE SPORT στις 8 Μαρτίου όταν αποκάλυψε έγκυρα την ύπαρξη του σχεδίου «Athens Alive ΟΑΚΑ».

YΓ2: Είναι ενδιαφέρον ότι σε λιγότερο από τρεις μήνες που η LIVE SPORT βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία μου, αρκετοί αθλητικοί παράγοντες έχουν εκφράσει την δυσαρέσκειά τους για δημοσιεύματά μας. Αυτό μας ικανοποιεί ιδιαιτέρως και αποτελεί σοβαρή απόδειξη ότι η εφημερίδα λειτουργεί απόλυτα δημοσιογραφικά. Θα θέλαμε να τους προτείνουμε να αρχίσουν να το συνηθίζουν…

Eλέγξτε επίσης

Απρόοπτο με Δώνη!

Απρόοπτο με Δώνη!

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Χρήστου Δώνη στην κρίσιμη ρεβάνς Κυπέλλου με τη Λαμία. Έναν …

Ένα σχόλιο

  1. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Α/Τ ΒΕΛΟΣ

    Ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ–ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ –ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ—-ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ====Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ===ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ===ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ=====ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ–ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ===ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΔΟΔΟΞΟΣ ===ΜΕ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.