Η αντίδραση του Παναθηναϊκού για Καλαϊτζάκη και ΝΒΑ

Η αντίδραση του Παναθηναϊκού για Καλαϊτζάκη και ΝΒΑ

Στον δεύτερο γύρο και στο τελευταίο “pick” του φετινού ντραφτ του ΝΒΑ οι Μιλγουόκι Μπακς επέλεξαν τον Γιώργο Καλαϊτζάκη.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο επέλεξε τον 22χρονο Έλληνα γκαρντ που ανήκει στον Παναθηναϊκό, στο Νο60.

Ο Καλαϊτζάκης είναι ο μόνος Έλληνας που επελέγη στο ντραφτ του 2021. Πλέον, οι πρωταθλητές ΝΒΑ κατέχουν τα δικαιώματά του και απομένει να φανεί αν θα κάνει από φέτος το μεγάλο βήμα ο Καλαϊτζάκης για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού μετέχοντας στο Summer League ή αν θα παραμείνει στην Ευρώπη για την ερχόμενη σεζόν.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός από την πλευρά της δήλωσε περήφανη για ην συγκεκριμένη εξέλιξη: «Συγχαρητήρια Γιώργο για την επιλογή σου στο NBA Draft 2021. Άπαντες στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είμαστε υπερήφανοι για το κατόρθωμά σου!».

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News