Η αντίδραση των παικτών στο "μάντρωμα" ενόψει ΠΑΣ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ ώρα: ΜΟΝΟ ΕΣΥ - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Με απόφαση της διοίκησης και του προπονητή του Παναθηναϊκού Γιώργου Δώνη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα παραμείνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη σε ξενοδοχείο ως αποστολή.

Η λογική των ανθρώπων της ομάδας είναι ότι υπάρχουν συνεχόμενα κρίσιμα ματς και η επιθυμία είναι να υπάρχει η μέγιστη δυνατή συγκέντρωση εντός της ομάδας.

Επί της ουσίας, είναι ξεκάθαρο ότι το μεγαλύτερο διακύβευμα αφορά στον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, καθώς η διάκριση στο θεσμό του Κυπέλλου αποτελεί βασικό στόχο και ο Παναθηναϊκός για να προκριθεί θα πρέπει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα στους Ζωσιμάδες.

Οι παίκτες όταν τους ανακοινώθηκε η συγκεκριμένη απόφαση, σύμφωνα με τη Livesport δεν αντέδρασαν ούτε… στραβομουτσούνιασαν. Ίσως καταλαβαίνουν κι εκείνοι την κρισιμοτητα του αυριανού αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News