Η αντίδραση της ΑΕΚ σε όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Η αντίδραση της ΑΕΚ σε όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Στην Ένωση υποστηρίζουν ότι η ανανέωση της σύμβασης με το ΟΑΚΑ ήταν συμπτωματική, αφού η Δευτέρα 21 Μαΐου ήταν η τελευταία ημέρα της αδειόδοτησης και δεν είχαν άλλο περιθώριο.

«Μπορεί να υπάρχει διαφορά στην οικονομική σύμβαση που έχουν κάνει ΠΑΕ ΑΕΚ και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός με το ΟΑΚΑ. Ο ηγέτης του Τριφυλλιού λαϊκίζει, αφού η χρήση του ΟΑΚΑ από κάθε πλευρά δεν έχει καμία σχέση. H ΑΕΚ χρησιμοποιεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο δύο φορές τον μήνα, ενώ ο μπασκετικός Παναθηναϊκός διατηρεί όλο το κέντρο της δραστηριότητάς του στο κλειστό. Εκεί προπονείται η ομάδα του ενώ τα οι Ακαδημίες του χρησιμοποιούν και τα βοηθητικά. Η συντήρηση του χορταριού του σταδίου εκτοξεύει τα έξοδα. Η ΑΕΚ πλήρωσε για την αλλαγή του χλοοτάπητα. Στη σύμβαση της ΑΕΚ διατηρείται μία δικλείσα ασφαλείας για το ΟΑΚΑ στο 15% των εσόδων της ομάδας, όπως προβλέπει ο αθλητικός νόμος. Η ομάδα επέλεξε να διατηρήσει το ΟΑΚΑ ως έδρα από το 2013 που έπαιξε στη Γ’ Εθνική και ότι αν δεν το συντηρούσε αυτά τα χρόνια θα δημιουργούνταν σοβαρά προβλήματα στο στάδιο», λένε στην ΑΕΚ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News