Η ανησυχία του Αναστασίου

[ads]

Προβληματισμένος ο Αναστασίου για το πώς θα εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. «Πλύση εγκεφάλου» στην ομάδα για τη σημασία του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

[ads2]

Αρκετά προβληματισμένος είναι τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Αναστασίου. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού προβληματίζεται για το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα μετά τη διακοπή. Το πρόβλημα που παρουσιάζουν οι «πράσινοι» δεν είναι… φρέσκο. Το «τριφύλλι» κάθε φορά μετά από διακοπή στο πρωτάθλημα, εμφανίζεται με εικόνα που δεν… εντυπωσιάζει. Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται πάντα με δυσλειτουργίες στην απόδοσή του και δυσκολεύεται αρκετά στο να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει.

Ο Αναστασίου έχει προβληματιστεί αρκετά ενόψει και της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την οποία θεωρεί πολύ κρίσιμη για την έκβαση του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας τεχνικός διαρκώς επαναλαμβάνει  στους παίκτες του πόσο σημαντικό είναι το ματς με τους Ηπειρώτες και θέλει να τους κάνει σαφές πως δεν υπάρχουν περιθώρια για κακή εμφάνιση. Για μη θετικό αποτέλεσμα, βέβαια, ούτε λόγος καθώς αν ο Παναθηναϊκός χάσει τώρα έδαφος τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα στη συνέχεια από τη στιγμή που ακολουθούν τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ενδιάμεσα το εκτός έδρας ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Η προετοιμασία της ομάδας για αυτό το ματς, βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι. Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν πολλές απουσίες λόγω των συμμετοχών των «πράσινων» παικτών στις Εθνικές ομάδες, ενώ προέκυψε το πρόβλημα τραυματισμού του Μάρκους Μπεργκ που φέρνει έξτρα… πονοκέφαλο στο τεχνικό τιμ του «τριφυλλιού». Σε κάθε περίπτωση, ο Αναστασίου προσπαθεί να βάλει την ομάδα στην… πρίζα για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού δεν θέλει να επαναληφθεί το… έργο που παίχτηκε μετά την προηγούμενη διακοπή του πρωταθλήματος. Τότε που ο Παναθηναϊκός στην επιστροφή στο πρωτάθλημα πήγε στη Νέα Σμύρνη κι έχασε με κάτω τα χέρια από τον Πανιώνιο.

Οι «πράσινοι» θέλουν αυτή τη φορά να δώσουν συνέχεια στις νίκες και να διευρύνουν το σερί τους σε τέσσερα συνεχόμενα νικηφόρα ματς, πριν αρχίσουν να υπολογίζουν τα ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Για αυτό και καθημερινά στο Κορωπί ο Αναστασίου προσπαθεί να κάνει… πλύση εγκεφάλου στους ποδοσφαιριστές του, για τη σημασία του ματς με τον ΠΑΣ και το πόσο θα βοηθήσει στη συνέχεια την ομάδα μια νίκη με καλή εμφάνιση, ενώ δεν παύει να εκφράζει την ανησυχία του για την κατάσταση στην οποία θα επιστρέψουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του που αγωνίστηκαν ως και χθες ανά την υφήλιο…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News