Η... ανησυχία με Βιγιαφάνιες και η μεταγραφή...

Η... ανησυχία με Βιγιαφάνιες και η μεταγραφή...

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τα καλοκαιρινά φιλικά προετοιμασίας του με ήττα, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τη Μίλαν στην Τεργέστη.

Στο «Νέρεο Ρόκο» της Τεργέστης ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα «δύσκολο» πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Μίλαν, η οποία τον πίεσε πολύ και βρήκε δύο γκολ με τον Ολιβιέ Ζιρού, που εκμεταλλεύτηκε άριστα τις ολιγωρίες των «πράσινων» στα μετόπισθεν, δίνοντας «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Εκτός όμως από τα αμυντικά προβλήματα, σε ακόμη ένα παιχνίδι χτύπησε το καμπανάκι για τον Βιγιαφάνιες, ο οποίος δεν έκανε καλό παιχνίδι.

Ο Αργεντινός δείχνει ότι δεν είναι στα καλύτερά του και υπάρχει ανησυχία…

Είναι φανερό ότι ο Παναθηναϊκός θέλει και άλλον έναν χαφ στο 8 και στο 10 που να έχει και τις ασίστ και το γκολ και να βάλει πίεση στον «Βίγια».

Χρειάζεται στήριξη ο Αργεντινός και συνολικά ο Παναθηναϊκός, σε ένα κομμάτι του γηπέδου όπου απαιτούνται πνευμόνια, οξυδέρκεια και ποιότητα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News