Η ανηφόρα προ των πυλών

Παναθηναϊκός: Κλείνει δύο μεταγραφές - Σε ποιες θέσεις

Τελευταίο φιλικό με την Λαμία χωρίς τηλεοπτική κάλυψη (κατά επιθυμία του προπονητή) και μετά αρχίζει η ανηφόρα.

Ο κόουτς έχει άγχος αφού η ομάδα δέχεται διαρκώς γκολ και σκοράρει δύσκολα. Για εμάς λόγος μουρμούρας δεν ήταν το απίστευτο 0/8 στα φιλικά, αλλά το γεγονός πως οι τοποθετήσεις του κόουτς (που τις έκανε προφανώς για να πιέσει την διοίκηση να επισπεύσει τις διαδικασίες ενίσχυσης) έβγαζαν ελάχιστη πίστη για το επίπεδο των ποδοσφαιριστών του.

Η εικόνα του κλαμπ από πέρσι φώναζε πως υπήρχε μεγάλη απόσταση από τον ανταγωνισμό.

Το κλαμπ δεν μπορούσε να φέρει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, ήταν φανερά πιο αδούλευτος από τους υπόλοιπους παρότι έπαιζε μόλις ένα παιχνίδι την εβδομάδα, έβγαζε πάντα λιγότερη ένταση στην κατοχή με την μπάλα.

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισε την περασμένη σεζόν το τριφύλλι ήταν πως δεν είχε μεταφορά μπάλας από τον άξονα και τα άκρα προς το τελευταίο τρίτο του τερέν.

Όλα αυτά τα πήρε… προίκα ο κόουτς που στα ματς προετοιμασίας δεν ήξερε τι να πρωτοδιορθώσει αφού καμία γραμμή δεν τον άφησε ικανοποιημένο.

Τώρα που έφτασαν οι ενισχύσεις θεωρητικά το πράγμα αλλάζει αλλά πρέπει να περιμένουμε πόσο θα πάρει στους νέους να προσαρμοστούν και πως θα διαχειριστεί ο οργανισμός τις γκέλες που παραμονεύουν και που συχνά στο παρελθόν έδειχναν ικανές να τα τινάξουν όλα στον αέρα σε ρόστερ πολύ καλύτερα του σημερινού.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News