Η ανακοίνωση της ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π. για την απόφαση Κοντονή

Η ανακοίνωση της ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π. για την απόφαση Κοντονή

Με ανακοίνωση της η ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π. παίρνει θέση για την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, και καλεί τους κατόχους διαρκείας της θύρας 7 να επικοινωνήσουν άμεσα με τα γραφεία της Λέσχης για να ενημερωθούν για τις νέες τους θέσεις.

Παράλληλα οι άνθρωποι της ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π. καλούν όλους τους κατόχους διαρκείας να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί τους προκειμένου να ενημερωθούν για τις νέες τους θέσεις στο γήπεδο της Λεωφόρου.

[ads2]

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π. θεωρεί απαράδεκτη την απόφαση Κοντονή και την επιπλέον ποινή σε βάρος του Παναθηναϊκού λαμβάνοντας υπόψιν ότι έχουν προηγηθεί εξοντωτικές τιμωρίες από τα αρμόδια όργανα. Ο νόμος αυτός είναι ένας νόμος μη εφαρμόσιμος και πιθανότατα “αντισυνταγματικός”. Αυτό βέβαια θα το κρίνουν τα δικαστήρια.

Καλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να ενισχύσει την ομάδα και να συμπαρασταθεί στον αγώνα που δίνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού για την οριστική κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπό την ηγεσία του Γιάννη Αλαφούζου.

Επίσης Η ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π. καλεί τους κατόχους διαρκείας μέλη μας στην ΘΥΡΑ 7 όπως από σήμερα Πέμπτη επικοινωνούν με τα γραφεία μας στο 210.5247367 και 210.5236715 για να ενημερωθούν και παραλάβουν την καινούργια τους θέση στο γήπεδο της Λεωφόρου λόγω μεταφοράς μας από την ΘΥΡΑ 7 μετά την τιμωρία που επέβαλλε ο κύριος Κοντονής στον Παναθηναϊκό μας .

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Εκ του Δ.Σ. της ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π.”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News