Η άμυνα, ο δημιουργικός θυμός και το καλοκαίρι των εκκαθαρίσεων

Έξαλλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού - "Ντου" για παίκτες και Κάτας (pics)

Συνολικά ο Παναθηναϊκός πρέπει να ανεβάσει την αποτελεσματικότητα της άμυνα του για να έχει ήρεμο το κεφάλι του μέχρι την κατάκτηση του νταμπλ.

Είναι απαράδεκτη η εικόνα για σύνολο που έχει κάμποσους ικανούς αμυντικούς παίκτες (Παπαπέτρου, Μήτογλου, Σαντ Ρος, Παπαγιάννη) κι ένα από τα καλύτερα φυσικά πακέτα στη χώρα να ιδρώνει να κερδίσει σχεδόν κάθε αντίπαλο.

Όταν κι εφόσον αποκτήσει συνοχή στα μετόπισθεν η ομάδα του Κάτας θα γίνει πραγματικά επικίνδυνη γιατί το συγκεκριμένο ρόστερ με τους Νέντοβιτς, Χεζόνια, Μακ είναι χτισμένο για να μετατρέπει άμεσα την άμυνα σε επίθεση.

Το γόητρο του πρωταθλητή είναι πληγωμένο μετά από μια κάκιστη χρονιά στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στα σχοινιά, ταπεινωμένος, ως πυγμάχος που τις τρώει και κρατιέται με όλη του την αυταπάρνηση για να μη πέσει στο καναβάτσο.

Ελπίζουμε αυτός ο δημιουργικός θυμός να βγει στους εν Ελλάδι αντιπάλους ειδάλλως αυτό το καλοκαίρι θα είναι των εκκαθαρίσεων.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News