Η αλήθεια για Καλάθη-Ιτούδη και ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Υποψήφιος για Μagic Μoment της χρονιάς ο Καλάθης - Δείτε και ψηφίστε (vid)

Μία πρώτη επαφή με τον Νικ Καλάθη φέρεται να είχε ο Δημήτρης Ιτούδης, καθώς τον θέλει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με όσα μετέδωσε τη Μεγάλη Τρίτη Ισραηλινός δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο Moshe Halickman, η «ομάδα του στρατού» γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού μέσω του Δημήτρη Ιτούδη. Όπως αναφέρεται, ο Έλληνας κόουτς έχει έρθει ήδη σε μία πρώτη επαφή με τον διεθνή γκαρντ.

Δείτε το tweet:

Ποια είναι η αλήθεια

Το συμβόλαιο του αρχηγού του Παναθηναϊκού λήγει το 2021, ωστόσο αυτό είναι το… λιγότερο, καθώς τα συμβόλαια μπορούν να σπάσουν όποια ώρα… θέλουν.

Εκείνο που προκύπτει από το περιβάλλον των δύο ανδρών είναι ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα.  Ούτε φυσικά από πλευράς ΤΣΣΚΑ ή Παναθηναϊκού.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι οι «πηγές» που επικαλείται ο Ισραηλινός δημοσιογράφος είναι από ελληνικά ΜΜΕ και όχι ο Ιτούδης, ο Καλάθης ή κάποιος μάνατζερ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News