Η αλήθεια για Δώνη και Βέλεθ - Το unfair του... Τσάβι Ρόκα! (vid)

Η αλήθεια για Δώνη και Βέλεθ - Το unfair του... Τσάβι Ρόκα! (vid)

Η Αλ Φατέχ είναι έτοιμη να τυλίξει τον Φραν Βέλεθ με τον Γιώργο Δώνη να εντάσσει στο δυναμικό του, έναν ποδοσφαιριστή που είχε τσεκάρει ΠΡΙΝ από την έλευση του Τσάβι Ρόκα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Ο Γιώργος Δώνης έχει καλή άποψη για τον Φραν Βέλεθ. Αυτό αποδεικνύεται κι απο το γεγονός πως πριν ακόμη την έλευση του Τσάβι Ρόκα στον Παναθηναϊκό είχε βολιδοσκοπήσει την πλευρά του Ισπανού στόπερ.




Τότε ο κόουτς του Παναθηναϊκού είχε μιλήσει για τον Βέλεθ και με τους Ντίνο Διαμαντόπουλο (πρώην τ.διευθυντή των “πράσινων” επι Ουζουνίδη αλλά και του Άρη) – Ζήση Βρύζα που συνεργάζονται πλέον σε μανατζερικό Γραφείο με έδρα την Θεσσαλονίκη και “δούλευαν” την υποθεσή του (όπως κι άλλοι ατζέντηδες πάντως)…»

O Tσάβι Ρόκα, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα agents, υπέπεσε και σε άλλο unfair σε βάρος του Γιώργου Δώνη. Δεν τον ενημέρωσε πως συμφώνησε και υπέγραψε τον Βέλεθ!»



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News