Η «αλήθεια» Ανουάρ για την ελληνική διαιτησία

Η «αλήθεια» Ανουάρ για την ελληνική διαιτησία

Ο Ανουάρ Τουχαμί μίλησε για το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και την ελληνική διαιτησία.

Αναλυτικά, ένα απόσπασμα όσων δήλωσε στην ιστοσελίδα sport24.gr:

– Θα επέστρεφες στον Παναθηναϊκό;

“Πάντα το έχω πει. Στον Παναθηναϊκό ένιωσα καλά. Τόσο η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, όσο και οι συμπαίκτες και οι οπαδοί με εκτίμησαν. Θα επέστρεφα χωρίς κανέναν πρόβλημα. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις και θα επέστρεφα. Τώρα θα ξεκινήσω προετοιμασία με τη Βαγιαδολίδ. Θα παλέψω να κερδίσω μια θέση στην ομάδα. Εάν δεν μείνω στη Βαγιαδολίδ ίσως να βγει κάτι στην Ισπανία, δεν κλείνω καμία πόρτα, σίγουρα θα ήθελα να γυρίσω στον Παναθηναϊκό”.

-Ποια είναι η γνώμη σου για την ελληνική διαιτησία;

“Η ελληνική διαιτησία ειλικρινά δεν μου άρεσε καθόλου. Υπήρχαν πολλά ματς που δεν κατάλαβα γιατί σφύριζαν μερικά φάουλ, πέναλτι ή γιατί ακύρωναν γκολ. Δεν θέλω να σκέφτομαι άσχημα, αλλά δεν με έπεισε η ελληνική διαιτησία”.

– Τελικά έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για το ενδεχόμενο επιστροφής;

“Είπα και πιο πριν, η προτεραιότητά μου είναι να κάνω μια καλή σεζόν με τη Βαγιαδολίδ. Εάν δεν το καταφέρω, θα μου άρεσε να παίξω στον Παναθηναϊκό”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News