«Η ΑΕΚ "χτυπάει" 4 παίκτες που μένουν ελεύθεροι από τον ΠΑΟ - Ονόματα»

«Η ΑΕΚ "χτυπάει" 4 παίκτες που μένουν ελεύθεροι από τον ΠΑΟ - Ονόματα»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» η ΑΕΚ είναι έτοιμοι να χτυπήσει τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το προσεχές διάστημα.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μπαίνει στη φάση της ενίσχυσης στο διάστημα της χειμερινής περιόδου, ωστόσο πρέπει να τον απασχολήσουν και οι υποθέσεις με τους ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαιά τους εκπνέουν και δεν έχουν ανανεωθεί. Συγκεκριμένα οι παίκτες που θα μείνουν ελεύθερη βάση των τωρινών τους συμβάσεων είναι οι Μπαρτ Σένκεφελντ, Ρουμπέν Πέρεθ, Δημήτρης Κουρμπέλης και Αϊτόρ Κανταλαμπιέδρα.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportday» η ΑΕΚ παρακολουθεί την εξέλιξη των υποθέσεων των τεσσάρων αυτών παικτών και είναι έτοιμη να χτυπήσει την πόρτα τους για πιθανή συνεργασία. Ακόμα το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει βέβαια, όμως στην Ένωση δεν αποκλείουν το γεγονός μελλοντικά να γίνει κάποια κρούση σ’ έναν από τους ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι από το Τριφύλλι.

Με βάση πάντα τα λέγομενα της εφημερίδας, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει στοχεύσει τυχαία στα συγκεκριμένα ονόματα. Βλέπει στο πρόσωπό τους, τους αντικαταστάτες ορισμένων παικτών. Αναλυτικότερα για τον «Τίγρη» ο Μπαρτ Σένκεφελντ θα ήταν μια εξαιρετική λύση για τον Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος μεγαλώνει και κάποια στιγμή θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος της ΑΕΚ, τον αρχηγό του Τριφυλλιού τον κυνηγάει εδώ και χρόνια. Συγκεκριμένα όταν έπαιζε ακόμα στον Αστέρα Τρίπολης είχαν γίνει προσπάθειες απόκτησής του αλλά η μεταγραφή ναυαγούσε συνεχώς. Έτσι, ο Παναθηναϊκός μπήκε στο παιχνίδι, έπαιξε μπάλα και στο τέλος κέρδισε την υπογραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην περίπτωση του Αϊτόρ. Ο Μελισσανίδης είχε κυκλώσει τον Ισπανό εξτρέμ και τον ήθελε στην ομάδα του, ωστόσο του τον «έκοψαν» και τελικά κατέληξε στους πράσινους. Ο απολογισμός του από τη μέρα που ήρθε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έως τη ρήξη χιαστού είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακός. Τέλος, για τον Ρουμπέν Πέρεθ θα υπάρξει κίνηση εφόσον ο Ντάμιαν Σιμάνσκι πωληθεί από τους κιτρινόμαυρους.

Πάντως η εφημερίδα «Sportday» κλείνει το συγκεκριμένο άρθρο με την άποψη ότι μπορεί όλα ν’ αλλάξουν με το πέρασμα του χρόνου, καθώς μεγάλο ρόλο στην έκβαση των πραγμάτων θα παίξουν δύο παράγοντες. Αρχικά το αν θα ανανεώσουν ή όχι οι συγκεκριμένοι παίκτες στους πράσινους και δεύτερον το ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα. Αν ο Παναθηναϊκός στεφθεί πρωταθλητής, δύσκολα κάποιος παίκτης θ’ αφήσει τον πρώτο για τον δεύτερο ή τρίτο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News