Η ΑΕΚ κλείνει τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού!

Η ΑΕΚ κλείνει τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού!

Η ΑΕΚ συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ της, με την Ένωση να κλείνει και τον Άντι Ράουτινς, ο οποίος είναι γνώριμος στην Ελλάδα από το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Στέφανος Δέδας αποφάσισε ότι η περιφέρεια της ΑΕΚ πρέπει να ενισχυθεί με έναν κλασικό σουτέρ και κατέληξε στην περίπτωση του Καναδού σουτέρ, τα χαρτιά του οποίου είναι στην Ελλάδα, καθώς η τελευταία ομάδα που έπαιξε ήταν ο Παναθηναϊκός.

Ο 35χρονος άσος βρίσκεται χωρίς ομάδα εδώ κι 1,5 χρόνο, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός πιστεύει στις δυνατότητες του. Τις επόμενες ημέρες, ο Ράουτινς αναμένεται στην Ελλάδα, προκειμένου να κλείσει στην ΑΕΚ.

Ο Καναδός σουτέρ έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Στέφανο Δέδα στην Μπαχτσεσεχίρ. Την τελευταία του σεζόν στον Παναθηναϊκό του Πιτίνο σε 14 ματς, ο Άντι Ράουτινς είχε 4,7 πόντους κατά μέσο όρο και 52,9% στα τρίποντα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News