«Η ΑΕΚ γνώριζε για τα δοκάρια»!

Απίστευτο: Αναβλήθηκε το Ατρόμητος - ΑΕΚ λόγω των δοκαριών!

Για μία ακόμα φορά στην Ελλάδα ζήσαμε πολύ λυπηρές σκηνές, οι οποίες θα μας ακολουθούν για πολύ καιρό και οι οποίες έκαναν για μία ακόμα φορά το γύρο ολόκληρου του κόσμου. 

Στο Περιστέρι το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ δεν διεξήχθη ποτέ, καθώς υπήρξε πρόβλημα στο ύψος των τερμάτων. Οι άνθρωποι της Ένωσης εντόπισαν το πρόβλημα, το ανέφεραν και όσες προσπάθειες κι αν έγιναν, για να διορθωθεί, έπεσαν στο κενό. Έτσι, το μέλλον του αγώνα θα κριθεί από τον αθλητικό δικαστή.

Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος κατηγορεί ανοιχτά την ΑΕΚ ότι γνώριζε για τα δοκάρια από πριν, ενώ παράλληλα αμφισβητεί και τις μετρήσεις από την κορδέλα της τροχαίας με την οποία έστειλαν τον διαιτητή να μετρήσει το δοκάρι. Επιπλέον οι Περιστεριώτες καταγγέλουν πως οι άνθρωποι της Ένωσης φώναζαν στον Μανούχο: «Έλα τελείωσε το τώρα», ζητώντας ξεκάθαρα την αναβολή του αγώνα μετά τα όσα λάμβαναν χώρα.

Τέλος, να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ατρομήτου το αρχικό πρόβλημα των εστιών ήταν ότι η διαφορά στο ένα τέρμα ήταν πέντε εκατοστά και τρία στο άλλο. Όταν ο Μανούχος μπήκε να ελέγξει ξανά τις εστίες η μία εστία ήταν όπως έπρεπε και η άλλη είχε στο κέντρο της διαφορά ενός εκατοστού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News