Χαποελ Μπερ Σεβα - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (01/12)

Χαποελ Μπερ Σεβα - Παναθηναϊκος Live Streaming

Χαποελ Μπερ Σεβα – Παναθηναϊκος Live Streaming | Hapoel – Panathinaikos Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Κύπρο όπου διανύει το χειμερινό στάδιο της προετοιμασίας του. Εκμεταλλευόμενος φυσικά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Οι «πράσινοι» όπως και αρκετές ομάδες, ταξίδεψαν στη Μεγαλόνησο για να βρουν πιο ήπιο κλίμα και να προετοιμαστούν εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έχουν μπροστά τους στις εγχώριες υποχρεώσεις.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξετάζει τις επιλογές του για τη μεταγραφική ενίσχυση του «τριφυλλιού». Παράλληλα ανεβάζει στροφές στην προετοιμασία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις τις περισσότερες μέρες, ενώ από την Πέμπτη (01/12) αρχίζουν και τα φιλικά. Οι «πράσινοι» θα δώσουν τρία ματς στην Κύπρο, αρχής γενομένης από αυτό της Πέμπτης με την Χάποελ Μπερ Σεβά (12:00), στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας.

Εκτός από τους ισραηλινούς, ο Παναθηναϊκός θα δώσει ακόμη δύο παιχνίδια. Το δεύτερο είναι την Κυριακή στις 18:00, με την πρωτοπόρο του κυπριακού πρωταθλήματος Πάφο στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης». Και το τελευταίο την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου (18:30) με τη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο «Αμμόχωστος». Την επομένη, η αποστολή της ομάδας θα επιστρέψει στη βάση της στην Αθήνα. Super League Ελλάδα Live Streaming

Δεν λείπουν τα προβληματάκια

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, η προετοιμασία στην Κύπρο έχει τα θετικά της, αλλά και τα αρνητικά της για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το καλό για τον Σέρβο προπονητή είναι ότι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος προπονείται κανονικά έπειτα από τρεις εβδομάδες και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό.

Ωστόσο υπάρχουν και αρνητικά. Ο Φώτης Ιωαννίδης υπέστη μία διάταση έσω πλαγίου στο δεξί γόνατο στην προπόνηση της Δευτέρας (29/11) και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός προγράμματος για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει όλη την προετοιμασία στην Κύπρο και θα πραγματοποιήσει ένα… αγώνα δρόμου για να προλάβει τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο στις 15 Δεκεμβρίου.

Εκτός από το φιλικό με την ισραηλινή ομάδα θα μείνει και ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Βέβαια, η κατάσταση του αρχηγού του «τριφυλλιού» δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Ο 29χρονος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο του δεξιού γονάτου και θα μείνει εκτός για 2-3 μέρες. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μπένιαμιν Βέρμπιτς. Ο Σλοβένος εξτρέμ είχε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και δεν προπονήθηκε την Τετάρτη.Panathinaikos Live Streaming

Χαποελ Μπερ Σεβα – Παναθηναϊκος Live Streaming: Προτεραιότητα ο Παναθηναϊκός

Ο μάνατζερ του Μπιλάλ, Χάρης Κωστάκης, μίλησε σε μεγάλο αθλητικό σάιτ, αποκαλύπτοντας πως ο Παναθηναϊκός ήταν η μόνη ομάδα που ασχολήθηκε σοβαρά. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Ο νεαρός Αιγύπιος εξελίσσεται σε μηχανή σκοραρίσματος! Έχοντας δείξει από την περυσινή σεζόν τα διαπιστευτήρια του, όπου πέτυχε 21 γκολ σε 20 ματς με την Κ-19 του «Τριφυλλιού». Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Μπιλάλ, συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς. Μάλιστα με 9 γκολ σε 3 συμμετοχές στο Youth League βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σκόρερ. Με αποτέλεσμα να λάβει προαγωγή όχι μόνο στην Β΄ ομάδα του Παναθηναϊκού

Μέχρι που μπορεί να φτάσει: «Από την πρώτη φορά που τον είδα αγωνιζόμενο διέκρινα την εξαιρετική αίσθηση του χώρου που έχει. Σε συνδυασμό με την άρτια τεχνική του κατάσταση, πίστευα ότι με εντατική προπόνηση θα γίνει ο παίκτης που αρχίζουμε να βλέπουμε τώρα. Το που μπορεί να φτάσει είναι μία μεγάλη κουβέντα. Γιατί είναι και θέμα συγκυριών. Σίγουρα όμως οι προοπτικές που έχει είναι για πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου. Παρόλο αυτά, αρκετές φορές με εκπλήσσει και εμένα με την απόδοση του».

Είναι έτοιμος για την α’ ομάδα: «Το να θεωρούμε ένα παιδί χωρίς παραστάσεις σε επίπεδο ανδρών “έτοιμο” για την πρώτη ομάδα είναι, νομίζω, λανθασμένη προσέγγιση. Κατά την παρουσία μου στις ακαδημίες του Άγιαξ, είδα τον τρόπο που η ολλανδική ομάδα διαχειρίζεται και “δημιουργεί” παίχτες. Παραδείγματα πολλά, θυμάμαι κάποια που τα έζησα.

Πρώτον, ο Φαν ντερ Φάαερ 21 ετών χρίστηκε αρχηγός στην πρώτη ομάδα. Δεύτερο παράδειγμα, ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ που 19 στα 20 έκανε τις πρώτες του συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Όντας ακόμη παίχτης της ακαδημίας και μάλιστα και σε κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια βασικός. Τέλος, ο Ράιαν Μπάμπελ έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 17 χρονών. Και η επόμενη σεζόν του ήταν γεμάτη σεζόν σε ευρωπαϊκές και εγχώριες διοργανώσεις»Παθηναικος Live Streaming

«Υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό»

Ποιο είναι το πλάνο για τον Μπιλάλ: «Έχουμε κάνει κάποια ραντεβού με την ομάδα και ακολουθούν και άλλα. Νιώθω ότι και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση. Είμαι αισιόδοξος για όσα αναμένεται να ακολουθήσουν».

Υπάρχει ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή από ξένες ομάδες: «Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον. Ωστόσο, δεν έχει νόημα να επεκταθούμε σχετικά στην παρούσα φάση. Προτεραιότητά μας είναι ασφαλώς ο Παναθηναϊκός που του άνοιξε την πόρτα. Και του έδωσε την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να προσφέρει».

Τι να περιμένουμε στη συνέχεια της σεζόν από τον Μπιλάλ: «Θα συνεχίσει να προσπαθεί το ίδιο. Να προπονείται σκληρά. Να κάνει αυτά που πρέπει να κάνει ο ποδοσφαιριστής τόσο εντός, όσο εκτός γηπέδου και να περιμένει την ευκαιρία του όποτε το κρίνει αυτό ο κ. Γιοβάνοβιτς. Σε ό,τι διοργανώσεις κι αν αγωνίζεται ο Μπιλάλ θα το κάνει με την ίδια όρεξη και το ίδιο πάθος που μας έχει συνηθίσει από το πρώτο του ματς στον Παναθηναϊκό».

Τι σου λέει για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό ο Μπιλάλ: «Περνάει πολύ όμορφα στην Αθήνα και νιώθει τον Παναθηναϊκό πλέον σαν οικογένεια. Νομίζω είναι εμφανές αυτό και από την απόδοσή του, από το χαμόγελό του, από τους πανηγυρισμούς του. Θα ήθελε πολύ να συνεχίσει».

Χαποελ Μπερ Σεβα – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News