H μαγκιά του Πεδουλάκη

H μαγκιά του Πεδουλάκη

Όλα αυτά τα θλιβερά και κατάπτυστα που γίνονται αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο «Αλεξάνδρειο» δεν έχουν προηγούμενο.

Μερίδα, λεγόμενων, «φιλάθλων» του Άρη από τη Δευτέρα μέχρι και τώρα συνεχίζουν να αμαυρώνουν και να σπιλώνουν την ιστορία της ομάδας των «κιτρινόμαυρων», αγνοώντας επιδεικτικά τις συστάσεις και την προσπάθεια της διοίκησης της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

[ads2]

Μετά τα χυδαία περιστατικά της Δευτέρας, ήρθε η ώρα και για τα… εμετικά της Τετάρτης. Μετά τη δίκαιη  νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού και το 2-2, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε κάποιοι που θέλουν να λέγοντα… ΆΝΘΡΩΠΟΙ και όχι ΖΩΑ έβριζαν με εμετικό τρόπο τον Αργύρη Πεδουλάκη, χτυπώντας με μανία πόρτες, καρέκλες, παράθυρα… Ότι έβρισκαν μπροστά τους. Και όλα αυτά για να στήσουν κλίμα τρομοκρατίας. Και όλα αυτά υπό την ανοχή όλων όσων ήταν εκεί, με πρώτη και καλύτερη την αστυνομία. Μια αστυνομία που δεν έκανε απολύτως τίποτα ούτε μετά το τέλος της συνέντευξης, όταν ο Αργύρης Πεδουλάκης αποχωρούσε και προπηλακιζόταν από τους… γνωστούς φιλάθλους του Άρη.

Πάνω απ’ όλους η ομάδα

Ο Πεδουλάκης όμως κύριος. Και κύριος και μάγκας. Και πριν τον αγώνα και μετά τον αγώνα. Ο Έλληνας τεχνικός πριν την αναχώρηση της ομάδας του Παναθηναϊκού από το ξενοδοχείο πήρε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ απόφαση. Μια απόφαση που για να την πάρεις πρέπει να έχεις πολλά… κιλά… μπάλες. Τιμώρησε τους τρεις που… νυχτοπερπάτησαν, αφήνοντάς τους εκτός αποστολής και εκτός γηπέδου. Από τα δωμάτιά τους στο ξενοδοχείο είδαν τον αγώνα οι Γκιστ, Φελντέιν και Χέινς. Και καλά τους έκανε. Το πειθαρχικό αυτό παράπτωμα «πόνεσε» πολύ τον Παναθηναϊκό και δε θα μπορούσε να περάσει… έτσι. Ο «Άρτζι» το πήρε πάνω του και προκειμένου να διαφυλάξει τις αρχές τις αξίες αλλά και όλα όσα πρεσβεύει ο Παναθηναϊκός προτίμησε να πάρει το ρίσκο και να χάσει ένα ματς, παρά να κερδίσει ένα ματς και να… χάσει όλη την ομάδα.

Εν όψει Ολυμπιακού! Εν όψει Ολυμπιακού!

Η απόφασή του είναι μια τεράστια μαγκιά και ένα σπουδαίο μήνυμα προς όλους. Έτσι «χτίζονται» οι ομάδες. Άπαντες έλαβαν το μήνυμα και ξέρουν πως πρέπει να πράξουν από εδώ και στο εξής. Ο Παναθηναϊκός το Σάββατο ξέρει τι πρέπει να κάνει εν όψει των τελικών με τον Ολυμπιακό. Και στο παρκέ και στις εξέδρες. Επαναλαμβάνουμε. Εν όψει των τελικών με τον Ολυμπιακό που περιμένει στη γωνία.

ΥΓ: Οι αλητείες του «Αλεξάνδρειου» δε μας επέτρεψαν να ασχοληθούμε όπως θα θέλαμε με το αγωνιστικό κομμάτι. Αλλά δεν έχουμε και πολλά να πούμε. Με 50 πόντους (και μόλις 5 σε μια ολόκληρη περίοδο) δε μπορείς να έχεις περισσότερες απαιτήσεις. Αλλά αυτό το γνώριζε ο Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του όταν έπαιρναν την απόφαση να κόψουν τους τρεις. Οι «πράσινοι» στο δεύτερο έχασαν ανάσες και ενέργεια, θόλωσε το μυαλό και ήρθε η ήττα. Και για να το ξαναπούμε. 1000 μπράβο στον Πεδουλάκη για την απόφαση.  Ένας άνθρωπος, σαν αυτόν, που ξέρει καλά τι σημαίνει Παναθηναϊκός αυτό έπρεπε να κάνει και αυτό έκανε,.

leoforos.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News