Γιαννακόπουλος: «Δεν θέλω να το φανταστώ ούτε ως σενάριο το να μην μαζευτούν 20 εκατ. ευρώ»

«Ο Ερασιτέχνης αναγεννήθηκε χάρη στον Γιαννακόπουλο - Ήταν μεγαλύτερο το χρέος - Πολλοί υποσχέθηκαν, κανείς δεν βοήθησε»

Διαβάστε για όλα όσα μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά (συνεχής ενημέρωση):

Σχετικά με τις σκέψεις για τις εγκαταστάσεις του συλλόγου ενόψει και του Βοτανικού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξήγησε ότι «Σκοπός είναι όλα τα τμήματα να έχουν κοινή στέγη. Να μην υπάρχει τίποτα που να μην στεγάζεται στον Βοτανικό».

Για τη διαδικασία προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 20 εκατ. ευρώ που ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου εξήγησε ότι «Εντός του επόμενου 15ημέρου ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να κάνουμε συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσουμε πως θα μπορεί ο κόσμος να συνεισφέρει».

Για την επιστροφή στην κατάκτηση τίτλων σχολίασε ότι «Πρέπει να αντιληφθούμε ότι πέρσι ήμασταν στην Α2. Στο ποδόσφαιρο για να πάρουμε ένα πρωτάθλημα το 2010 χρειάστηκε να ξοδέψουμε 180 εκατ. ευρώ. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, να πατάμε σε στέρεα βήματα και να προχωράμε. Ο Παναθηναϊκός έχει 110 χρόνια ιστορίας και εμείς πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα έχει άλλα τόσα στην πρώτη κατηγορία και όχι στη δεύτερη όπως κινδύνευσε το βόλεϊ και το ποδόσφαιρο. Κατέβηκα πριν και είδα μία αίθουσα γεμάτη με κύπελλα. Σκοπός είναι να γεμίσουμε ένα γήπεδο με Κύπελλα».

Για την ενδεχόμενη παραχώρηση της Λεωφόρου σχολίασε ότι «Για να μπορέσουμε να πάρουμε το Βοτανικό είναι ψηφισμένο ότι πρέπει να δώσουμε αυτό εδώ. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται να δώσουμε τη Λεωφόρο αν δεν είναι έτοιμες οι εγκαταστάσεις του Βοτανικού. Όσο εγώ είμαι στη διοίκηση δεν πρόκειται να δώσουμε ποτέ τη Λεωφόρο αν κάτι δεν πάει καλά στο Βοτανικό». Για το αν θα δημιουργηθεί κάτι που να θυμίζει ότι εδώ ήταν το γήπεδο εξήγησε ότι «Είναι πολύ νωρίς για αυτή τη συζήτηση. Έχει γίνει μόνο μία πρώτη κουβέντα έτσι ώστε να ονομαστεί εδώ Παναθηναϊκό πάρκο».
Για την ενδεχόμενη παραχώρηση της Λεωφόρου σχολίασε ότι «Για να μπορέσουμε να πάρουμε το Βοτανικό είναι ψηφισμένο ότι πρέπει να δώσουμε αυτό εδώ. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται να δώσουμε τη Λεωφόρο αν δεν είναι έτοιμες οι εγκαταστάσεις του Βοτανικού. Όσο εγώ είμαι στη διοίκηση δεν πρόκειται να δώσουμε ποτέ τη Λεωφόρο αν κάτι δεν πάει καλά στο Βοτανικό».
Για το αν θα δημιουργηθεί κάτι που να θυμίζει ότι εδώ ήταν το γήπεδο εξήγησε ότι «Είναι πολύ νωρίς για αυτή τη συζήτηση. Έχει γίνει μόνο μία πρώτη κουβέντα έτσι ώστε να ονομαστεί εδώ Παναθηναϊκό πάρκο».
Για τις σκέψεις του σε περίπτωση που μαζευτεί ένα ποσό μικρότερο των 20 εκατ. ευρώ απάντησε ότι «Δεν θέλω να το φανταστώ ούτε ως σενάριο το να μην μαζευτούν 20 εκατ. ευρώ για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όλοι αυτοί οι Παναθηναϊκοί δεν θα έρθουν να συμπληρώσουν το ποσό που ίσως λείψει. Μπορεί να ακούγεται μεγάλο το ποσό αλλά εξήγησα και στη συνέντευξη Τύπου ότι είναι 8 ευρώ στον καθέναν. Αυτά τα 20 εκατ. ευρώ δεν είναι για τα χρέη της ΠΑΕ, αλλά για τα μπάτζετ στη μεταβατική περίοδο. Καταλαβαίνετε ότι 20 εκατ. ευρώ για όλα τα μπάτζετ δεν φτάνουν και θεώρησα δεδομένο πως θα καταλάβαιναν όλοι ότι αυτά τα χρήματα θα μπουν από την τσέπη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου».
Eλέγξτε επίσης

«Ο Ερασιτέχνης αναγεννήθηκε χάρη στον Γιαννακόπουλο - Ήταν μεγαλύτερο το χρέος - Πολλοί υποσχέθηκαν, κανείς δεν βοήθησε»

Μεταγραφή – βόμβα στο μπάσκετ γυναικών

Τα πράσινα αναμένεται να φορέσει ξανά η Αναστασία Κωστάκη, μια παίκτρια μύθος του ελληνικού μπάσκετ. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.