Γράφει ιστορία μπροστά σε 15.000 πιστούς! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Σπουδαία νίκη, 2-0 ο Παναθηναϊκός

Βόλος-Παναθηναϊκός  για το «10 στα 10»

Η δέκατη… στροφή του πρωταθλήματος βρίσκει τον Παναθηναϊκό να έχει μία πολύ επικίνδυνη έξοδο στο Βόλο. Το απόγευμα του Σαββάτου (29/10, 19:30), οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δοκιμαστούν στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, βάσει αποτελεσμάτων, τον Βόλο.

Βέβαια θα είναι σα να παίζουν στη Λεωφόρο, καθώς θα έχουν φροντίσει γι’ αυτό οι οπαδοί του «τριφυλλιού»! Στις εξέδρες του σταδίου θα είναι περίπου 15.000 «πράσινοι» οπαδοί, που σκοπεύουν να κάνουν τους φιλοξενούμενους να νιώσουν σα στο σπίτι τους!

Αυτό άλλωστε είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν για το… τρένο του Γιοβάνοβιτς που μετράει αισίως εννέα νίκες στις εννέα πρώτες αγωνιστικές, μαθαίνοντας προπαίδεια στους αντιπάλους του! Το εκπληκτικό σερί των «πρασίνων» συνεχίστηκε και κόντρα στον Άρη, όπου παρά την καλή εμφάνιση των «κιτρίνων», ο Άντραζ Σπόραρ έλυσε το «γόρδιο δεσμό» και πέτυχε το γκολ της νίκης στο 92’ της αναμέτρησης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί από τo Cosmote Sport 1HD.

Με τις γνωστές απουσίες οι «πράσινοι»

Η νίκη του «τριφυλλιού» κόντρα στον Άρη αποδείχθηκε πύρρειος, αφού ο Γιοβάνοβιτς έχασε τον Αϊτόρ. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής, όχι μόνο του Παναθηναϊκού, αλλά του φετινού πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Αυτός μάλιστα είναι ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός στην ομάδα, μετά τον ίδιο ακριβώς που υπέστη ο Αλέξις Τρουιγιέ, μία εβδομάδα νωρίτερα!

Αντίθετα επιστρέφουν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας οι Κουρμπέλης και Κώτσιρας και ο Παναθηναϊκός θα είναι πλήρης, με εξαίρεση φυσικά τους Αϊτόρ και Τρουιγιέ.

Γιοβάνοβιτς: «Ο κόσμος θέλει να έρχεται στο γήπεδο»

Μετά την σπουδαία νίκη στον Άρη, ο Γιοβάνοβιτς μίλησε για το κλίμα στην ομάδα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Είναι ωραίο, θα πρέπει να αισθάνονται ωραία όταν ακούσουν γι’ αυτό το ρεκόρ οι παίκτες μου. Δεν είναι μικρό πράγμα οι εννέα σερί νίκες, με τρία ντέρμπι με τρεις μεγάλους αντιπάλους που έχουν παρόμοιους στόχους με εμάς. Είναι καλό, χτίζει τον χαρακτήρα της ομάδας, ακόμη είναι καλά για εμάς γιατί κερδίζουμε. Όμως ένα πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο, έχουμε πλέι οφ.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες. Η πορεία μας έχει βάλει στην πρώτη γραμμή, εμείς ξέρουμε ποιοί είμαστε, πόσο υποφέρουμε για να είμαστε εδώ και πόσο θα πρέπει να υποφέρουμε στη συνέχεια για να μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτό το επίπεδο που έχουμε. Αυτό θα μας το δείξει μόνο η πορεία. Μου αρέσει ότι οι παίκτες μου είναι προσγειωμένοι, εργάζονται σκληρά, ότι έχουν τις ευθύνες που πρέπει να έχουν όσον αφορά την ομάδα.

Για μένα είναι καλύτερα να το αφήσουμε έτσι όπως πάει και να μην λέμε μεγάλα λόγια γιατί στο ποδόσφαιρο η διάρκεια είναι αυτή που μετράει και όχι η αρχή του πρωταθλήματος»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News