Γούτας: Έσκισε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ - Θέλει Παναθηναϊκό!

Γούτας: Έσκισε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ - Θέλει Παναθηναϊκό!

Τι κι αν ο Γούτας κρατούσε στα χέρια του τη φανέλα της ΑΕΚ και ήταν έτοιμος να ανακοινωθεί από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, τελικά, από τον «γάμο», το έσκασε ο… γαμπρός! Και χτύπησε και την πόρτα του Παναθηναϊκού!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο ατζέντης του Γούτα προσέγγισε ξανά τον Παναθηναϊκό. Ειδικά, μετά το άσχημο «τέλος» του Έλληνα αμυντικού με την «Ένωση», έχει ένα λόγο παραπάνω!

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον Ατρόμητο λήγει στο τέλος του μήνα, ο μάνατζέρ του είχε καλοπιάσει από τον Μάρτιο τον Παναθηναϊκό, τελικά, βρέθηκε μια ανάσα μακριά από την ΑΕΚ και τώρα, πάλι… Παναθηναϊκός!

Η ΑΕΚ άλλαξε την στρατηγική της, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποφάσισε να κρατήσει τον Μήτογλου στο ρόστερ και να μην το στείλει δανεικό και το αντίστροφο να συμβεί με τον Γούτα. Ο τελευταίος δεν δέχθηκε να πάει σε άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού, και κάπως έτσι, ήρθε το διαζύγιο πριν τις ανακοινώσεις!

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός ψάχνει μεν για στόπερ, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θέλει να επιλέξει ξανά για την άμυνα μια εγχώρια περίπτωση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News