Γουόλτερς: «Είμαστε ακόμη με την πλάτη κολλημένη στο… τοίχο!»

Αυτόν τον πλέι μέικερ χρειάζεται ο Παναθηναϊκός!

Ο Νέιτ Γουόλτερς μίλησε για το επέρχόμενο παιχνίδι με την Βίρτους Μπολόνια (19/01, 21:30) και τόνισε το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι ακόμη με την πλάτη κολλημένη στο… τοίχο, παρά τη νίκη επί της Μακάμπι στην 19η αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νέιτ Γουόλτερς στην κάμερα των καναλιών Novasports:

«Δυσκολευόμαστε εκτός έδρας φέτος, είναι δύσκολο να κερδίζεις εκτός έδρας στην Euroleague. Η Βίρτους Μπολόνια παίζει καλά, είναι μία καλή ομάδα, οπότε πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε. Την προηγούμενη εβδομάδα νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει δύο νίκες, τουλάχιστον κερδίσαμε ένα ματς πάντως.»

Για την Βίρτους Μπολόνια:

«Σκληρή ομάδα, έπαιξε καλό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό (έχασε στη παράταση). Παίζει πολύ καλά και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Είναι μία καυτή έδρα και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά αν θέλουμε να έχουμε τύχη.»

Για τον Μίλος Τεόντοσιτς, που παίζει εξαιρετικά τον τελευταίο μήνα:

«Παίζει εξαιρετικά την δεδομένη χρονική στιγμή. Απλοποιεί το παιχνίδια για τους υπόλοιπους, οπότε αν τον αφήσουμε να νιώσει άνετα μπορεί να σκοράρει, μπορεί να δημιουργήσει. Είναι ο πρώτος στόχος μας αμυντικά αλλά η Βίρτους έχει πολλούς καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, οπότε είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα να μαρκάρεις. Έχουν πολλούς παίκτες που πρέπει να δούμε πως θα αναχαιτίσουμε.»

Για το αν η νίκη με τη Μακάμπι απέβαλλε κάπως το άγχος από τους «πράσινους» που σταμάτησαν το αρνητικό σερί:

«Μία νίκη δεν αλλάζει και πολλά. Προφανώς είναι καλό που σταματήσαμε το αρνητικό σερί αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Οι πλάτες μας είναι κολλημένες στο τοίχο ακόμα και πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα με την ελπίδα να πάρουμε τη νίκη.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News