Γουέμπλεϊ: Ετοιμάζεται επετειακή φανέλα - Έκθεση στην Αθήνα

Γουέμπλεϊ: Ετοιμάζεται επετειακή φανέλα - Έκθεση στην Αθήνα

Μία σειρά εκδηλώσεων προκειμένου να εορταστεί με τις τιμές που της αρμόζουν το 2021 η 50ή επέτειος από τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1971 στο Γουέμπλεϊ ετοιμάζει η διοίκηση σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων.

Οι πράσινοι ετοιμάζουν μία μεγάλη έκθεση στο κέντρο της Αθήνας πιθανότατα στο Σύνταγμα σε χώρο του δήμου η οποία θα αφορά αποκλειστικά την πορεία της ομάδας του Γουέμπλεϊ με αναμνηστικές φανέλες, σπάνιες φωτογραφίες και αντικείμενα, σύμφωνα με τη Sportday.

Ηδη έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται από τώρα φανέλες των πρωταγωνιστών του τελικού δημοσιεύματα της εποχής και οπτικοακουστικό υλικό

Είναι πολύ πιθανό επίσης το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει μία επετειακή φανέλα αντίστοιχη της ομάδας του ’71 την οποία θα φορέσει και η ανδρική ομάδα ενώ εξετάζεται και η πιθανότητα να ετοιμαστεί ένα μεγάλο ντοκιμαντέρ για εκείνη τη μεγάλη πορεία ως τον τελικό το οποίο στη συνέχεια θα αξιοποιηθεί στο μουσείο που σχεδιάζει να φτιάξει η ΠΑΕ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News