Γουάιτ: Το πρώτο πράσινο ποστάρισμα

Ουάιτ για Παναθηναϊκό

Τη στιγμή που το βάρος έχει πέσει για την ενίσχυση στα γκαρντ, οι “πράσινοι” έφτασαν σε συμφωνία με τον Αμερικανό φόργουορντ, Άαρον Γουάιτ, που την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε σε Αρμάνι Μιλάνο και στο BCL με τη φανέλα της Τενερίφης.

Ο παίκτης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη με τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ τις δύο επόμενες σεζόν έπαιξε στη Ζαλγκίρις Κάουνας υπό τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τις εμφανίσεις του να του χαρίζουν ένα εξαιρετικό συμβόλαιο με την Αρμάνι Μιλάνο.

Με τους Ιταλούς δεν έπιασε και ως εκ τούτου αποχώρησε στα μέσα της σεζόν για λογαριασμό της Τενερίφης.

Στο twitter πόσταρε την σχετική ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ, συνοδεύοντάς την με τρία εικονίδια άκρως σημαντικά: Πρώτα την Ελληνική σημαία, μετά την μπάλα του μπάσκετ και φυσικά το τριφύλλι που θα φορά στο στήθος την ερχόμενη σεζόν.

Γουάιτ: Το πρώτο πράσινο ποστάρισμα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News