Γουίλιαμς: «Είμαι έτοιμος για Φενέρ»

Γουίλιαμς: «Είμαι έτοιμος για Φενέρ»

Ανυπόμονος να κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα και σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό όπως αυτό κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, δήλωσε ο Έλιοτ Γουίλιαμς.

Ο Έλιοτ Γουίλιαμς στάθηκε στο πόσο όμορφα νιώθει στον Παναθηναϊκό καθώς και στο πως ζει την κάθε στιγμή του στο «τριφύλλι»

[ads2]

«Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη διοργάνωση, αλλά οι οπαδοί μας θα μας δώσουν μεγάλη υποστήριξη. Είμαι ενθουσιασμένος. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι για αυτό, πήρα μια εικόνα από τα προηγούμενα δύο παιχνίδια, σε άμυνα και επίθεση. Πάντα υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, δεν ήμουν ποτέ μέλος μιας ομάδας που παίζει σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις, αλλά έχω ακούσει τόσα για αυτό και είμαι έτοιμος», δήλωσε αρχικά ο Έλιοτ Γουίλιαμς, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για το ποιο πιστεύει πως θα είναι το «κλειδί» της νίκης:

«Συνδυασμός πραγμάτων, αμυντικά θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί, επιθετικά θα πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας και μην ξεχνάμε ότι θα έχουμε και τον κόσμο μας, που θα μας στηρίζει διαρκώς».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News