Γωγώ Τσαμπά: «Θα πήγαινα στο Survivor, δεν είμαι φαγού» (vid)

Γωγώ Τσαμπά: «Θα πήγαινα στο Survivor, δεν είμαι φαγού» (vid)

Δέχτηκα ένα τηλέφωνο για τη Φάρμα, αλλά λόγω του μαγαζιού είπα όχι κάθετα. Θα πήγαινα», είπε η Γωγώ Τσαμπά στον Νίκο Μουτσινά το μεσημέρι της Τετάρτης (8/12), αφήνοντας άφωνο τον παρουσιαστή.

Ωστόσο, η μεγάλη αποκάλυψη της τραγουδίστριας και γνωστής οπαδού του Παναθηναϊκού ήρθε λίγο αργότερα, όταν ρωτήθηκε για το αν θα πήγαινε στο Survivor.

«Δεν είναι η πείνα, δεν είμαι φαγού. Αν δεν υπήρχαν προβλήματα υγείας θα πήγαινα στο Survivor» είπε η Τσαμπά και συνέχισε, «Στο Bachelor δεν θα πήγαινα, δεν με αφήνει η μαμά μου. Στο DWTS θα πήγαινα, δεν βλέπεις πόση ευλυγισία έχω;».

 

Παράλληλα, η τραγουδίστρια μίλησε και για τα κιλά που έχασε το τελευταίο διάστημα. «Εκεί που περπατούσα ένα μεσημέρι στην καραντίνα είπα δεν κάνεις και καμιά δίαιτα; Φερμουάρ. Όλα είναι στο μυαλό» είπε η Γωγώ Τσαμπά.

«Έξι χρόνια απούσα από την Αθήνα και είπα φέτος θα πάω. Ήταν ευκαιρία», κατέληξε για την επιστροφή της σε αθηναϊκή πίστα.
reader.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News